Obnova alu platišč

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
HrCk
Kraj: Šentjernej

Re: Obnova alu platišč

Odgovor Napisal/-a HrCk »

Ja jst jih bom zdej se z 200 pa da vidm kok bo ce bo potrebno se z 300,u sprickit kot tut zakljucen sloj jih mam namen dat enmu licarju pa pol se mal zbrust pa strihnt pa bi moglo bit to to :)
Uporabniški avatar
choko
Kraj: hrastnik

Odgovor Napisal/-a choko »

jst sm pru samo mal potegnu z grobim šmerglom po felhi...5 min dela, pol pa lavakol gor. pustu en dan u garaž...zj je to mal tko kr je mrzl. pol pa žičnato glavo na akumulatorco pa samo leti stran s prajmerjem uret. zdej pa ko bo topleje pa lepo celo z vodobrusnim, tok da je res lepa, pol pa pihnt z prajmerjem. pa spet šmirglat mal..... pač to bojo felge za zimo. sicer pa č maš kazga frenda si pol s širglanjem takoj konc. daš za rundo :D
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi ;)
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Tko sem tut js prejšne zimske pobsusil, z temeljno čez in potem pošprical z barvo v spreju. Nekje v sredini januarja so bile že vsepovsod rjave.

Zdj sm pa dal platišča speskat in prašno barvat k Juretu... (mislim da je nickname: jurcek3)

vseskup malo čez 100€, pa stvar zgleda res čisto drugače.. Je pa res, da te ne bodo vožene pozimi in bom težko vedel, če prašno barvanje dejansko prepreči rjavenje za dlje časa...

Slika
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
dvihtelic
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

izgleda res lepo,pa še drago se mi ne zdi. Tudi jaz bi moral dati moje letne feltne prebarvat, a mogoče kdo ve za koga blizu Ljubljane pa da ni drag?
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Sej če pogledaš zelo od blizu se vidi, da prašna barva ne odda sijaja, na sliki je verjetno zarad bliskavice.

Mene bolj prepriča kompaktnost barve, ni glih tko, kot da jo boš z nohtom dol spravil, vsaj tak občutek je ko primeš stvar. Zato tudi menim, da je tak način veliko bolj obstojen.

Drugače pa tale "jurcek3" je iz Lj.
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

rabil bi speskati ter na novo barvati 18" alu platišča? kje najceneje in kvalitetno. oz koliko je to €? Koritnik ima mislim da okoli 200€ za vsa 4.
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Uporabniški avatar
Cefizelj

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Vprašaj še Kureta (041646216) v Kamniku. Sicer ne vem kakšno bo on dal ceno vendar se mi zdi 200€ kar realno...
Slika
Odgovori