Kje so ti jih pa vklopili in koliko si plačal? Ali imaš v nastavitvah možnost, da si sam izklopiš dnevne luči?zakumi napisal/-a:no tud men danes uspelo vklopiti dnevne luči,končno veselo sveti![]()
So mi na realu odgovoril, da hočjo met 51€ za vklop
Kje so ti jih pa vklopili in koliko si plačal? Ali imaš v nastavitvah možnost, da si sam izklopiš dnevne luči?zakumi napisal/-a:no tud men danes uspelo vklopiti dnevne luči,končno veselo sveti![]()

bostjan.ambrozic napisal/-a:Vklop dnevnih luči bi moral biti na uradnem servisu brezplačen, če je to na avtu mogoče, ker so v Sloveniji pač dovoljene dnevne luči, to je isto k sedaj eni servisi komplicirajo in nočejo menjati olja, če prineseš svojega, vendar so ga dolžni vzeti, ker je ravno zadnjič sodelavec pisal na Renault in je dobil tak odgovor, predlagam, da nekdo, ki bi rad imel to vklopljeno, napiše en dopis in boste vedeli kako je na stvari. To enostavno samo lupijo denar od ljudi, za nekaj kar ima dejansko avto že vgrajeno, samo ni aktivirano, je pa res dela za manj kot 5.min, za tistega, ki ve kaj dela, ker sem bil zraven k so meni to vklopili, že leta 2011 in tisti, ki do danes tega ne znajo, nimajo pojma o Renaultih, zato samo stran od njih.