Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
furi

Re: Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž

Odgovor Napisal/-a furi »

Kaj ekspanzija je takšna http://statics2.carparts-cat.com/webdat ... /23341.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Odgovor Napisal/-a Storz »

Noup moja ma spodej sam en prklucek in navrh enga sj je vrjanta da bi zablinderov ampak mi ne disi prevec pa se cevi bi mogu rezat da bi slo skupej.. Tako kot si dav link mam doma novo ce kdo rab dam za 20€ kolkr je bla..

Drgac pa prej sm sov popravt odbijac k mi je strlev cudn in gledam ploscice ker sm brav da nrdite po 8k km z nimi in menjate no jest sm jih 12k km.. Uglavnam na sopotnikovi strani se je oluscla stran (na spoju med maso in kovonsko ploscico na kateri je masa) in ke zlezu dol tko da je disk rahlo pozrl.. Sm zamenjov spredne 4 z enimi rablenimi z dost mesa in sm sov en krog da se mau ulezejo in so ze smrdele :) drugac pa tud na voznikovi strani ni dost mankal da se odlusc.. Sm tortilca ze pocuku za rokav za nove ;p
Uporabniški avatar
Katrca21

Odgovor Napisal/-a Katrca21 »

Rabiš kakšen video od gejzira? :lol:
Uporabniški avatar
Storz

Lhk kj zmonters iz goproja se bl mau vid idin tm k sm kroge nabiju se neki vid to je use...
Uporabniški avatar
Storz

Expanziska narocena bo iz pariza prsla drgac pa dvomm da jo ma kdo ker sm u 2h razlicnih stacunah sprasvov pa ni nuben nc meu sam te kao "univerzalne" je dal tko da ja.. Glede pokrovcka ma ta expanziska od rsija mau drgacn navoj in ne gre obicn pokrovcek gor more bit nek drug navoj ceprov pokrovcek mislm da je dobr ker cene bi tud tm kj pusal pa ni..

Najprej bom na exoanzisko pocakov da vidm kaksn navoj je pol bom pa se zamasek iskl baje je v slo tko da bo ksn dan za pockat pa pride...
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Nisem bral celegaa pogovora, eno ekspanzijsko mam jest doma, je cist ok ce rabis...
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Storz

Uprasanje ce pase. Zdj sm ze narocu novo vsen hvala..
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Ekspanzijsko sm jst za 19ko vzel aftermarket, pa mi je po parih mesecih začelo cev za vodo dol metat.

Ko sem jo vzel ven pa primerjal z staro originalno je blo opazit, da na aftermarket posodici cevke niso nič zarobljene oz. veliko manj kot pri original, tako da je cev za vodo z objemko počasi zdrsnila dol.

Naročil novo original posodico (dobil zraven tudi pokrovček. ;) ) pa sem se zdaj celo leto vozil vsak dan brez problema, tako da kar se posodice tiče se ti sigurno bolj splača vzet original...pa še za mojo je blo razlike v ceni 6€, s tem da sm pri original dobil zraven še pokrovček.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
Storz

No saj jaz sem sedaj narocil origibal bom videl ali pride s pokrovckom ali brez aftermarket pa caka doma na novega lastnika..

Za vikend smo se mal potepal po gorenski pa vozil po nihovih "precudovitih" cestah in dobl se mau lufta v podvozje tko da zdj kloka se mal bl...
Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

lepo morje, kje je to?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Storz

Bohin u kempu notr...
Uporabniški avatar
Storz

Stroski :p

Ucer me klice stric iz renoja pa prav da je expanziska prsla no dons sm sov iskat to "zlato" zadevo.... Je pa prsla z zamaskom tko da ja..

Glanc nova z zamaskom baje jo je france naredu.. ( ta more bit en hud majstr k use on nardi oz je povsod on napisan da je naredu).
Slika

Primerjava s starim gjezirjem.. ( katrca kdaj bo ksn filmck od gjezirja?).
Slika

Zmonteran kr sije.. No sj bi bla leps slika sam sm obupu nad telefonom ki nezna vec slikat.. .
Slika

Bo pa treba mau masin oprt ker je zdej kompletna od antifriza..
Uporabniški avatar
sanchy*

Odgovor Napisal/-a sanchy* »

Lahko bi si uzel še eno na zalogo... če hitr guzne :P
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

no ja, glede na ceno bi jaz raje blindiral spodnji priključek
pa čep je tudi enak kot pri vsh renaultih od leta 85 naprej, ne vem kje si drugačen navoj našel

je pa fino od renaulta pokrovček kupit ker tisti od kitajca puščajo/razpadajo, pa še samo rjave imajo, ki držijo manj pritiska
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Storz

Za cep ne bo drzal ker so razlicni in rsi ma drgacnga sm probov vrjemi.. Kupu sm novga na ebayu iz anglije modrga kao pase ampak ne ker je drugacn navoj isto od 1.4 sm ga meu gor sej gre gor sam grdo pa ne tesni.. blinderat pa rezat cevi mi pa ni disal zato sm tud kupu original.. Zdj je not in delatko kukr more..
Odgovori