Avantime 2.2dCi Privilege
Re: Avantime 2.2dCi Privilege
Si pa pameten heh.
Avto je prodan tema se lahko zaklene . . .
Avto je prodan tema se lahko zaklene . . .
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
cene delov lahko preveris na servisu..da ne bos ti prevec pameten...
Avto je prodan ampak še ni šel iz rok. Ne govori ti za moje teme kdaj se naj zaprejo. Bom že jaz povedal, bodi brez skrbi.
V glavnem "nov" avto je že doma. Me pa ličnice bolijo, ker sem bil celo pot nasmejan
. Več v prihodnjih dneh
.
V glavnem "nov" avto je že doma. Me pa ličnice bolijo, ker sem bil celo pot nasmejan
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
janezsko napisal/-a:cene delov lahko preveris na servisu..da ne bos ti prevec pameten...
Se opravičujem, ni bilo namenjeno vam.
Jah je res, samo vidim da bo od sedaj naprej le spam. Pač ko si kupil avto si vedel v kaj se podajaš (vsaj upam da si), ne rečem, za avto si lepo skrbel, samo ker si v njega vložil 7k € ne pomeni da je sedaj vreden 7k € več.
Tako kot sta dve štruce kruha od istega proizvajalca lahko iste na izgled pa je ena zanič - lahko nevem kaj delaš z njo pa ne bo vredu.
Od avta do avta je odvisno koliko je vreden, in pri nekaterih se lahko vložek hitro povrne ker nič ne crkuje, pri drugih pač ne.
Sam bi takoj imel Avija, vendar si za 7k€ + par tisoč evrov kerih bi moral vložiti v naslednjih letih tako ali drugače raje kupim drug avto.
Upam le da avto rihtaš zase in ne za druge.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
iRenault napisal/-a:.
Sam bi takoj imel Avija, vendar si za 7k€ + par tisoč evrov kerih bi moral vložiti v naslednjih letih tako ali drugače raje kupim drug avto.
Da se tudi drugače.... jaz sem za mojega dal okroglih 2000€, še ene tliko sem vložil v njega, pač servisi in menjava obrabljenih delov na podvozju, motorju, klima.... novi lak je pa zavarovalnica častila
Hauba, kar koli si že nabavil naj ti služi, pa srečno
Aja, kok si pa dobu za Avija?
Velocity and Satisfaction
Meni je vedno žal, ko berem toliko hudih komentarjev na račun slabih izkušenj glede Avija.
Vesel sem, da imam srečo in trkam po lesu , da jih moj nima.
Kot je že nekdo napisal je vse , ampak res vse v tem, kaj izbereš in kako nadaljuješ.
Dizel in 2.0T sta v Aviju zgrešena že od začetka in nihče to noče priznat. Najmanj pa trenutni lastniki teh dveh modelov.
In pride čas ,ko se voznik lastnik takega Avija odloči v jezi premakniti prag tolerance, ter popljuvati Avija do nezavesti. Njegova ljubezen in trud sta v trenutku vredna nič ali celo manj. Vse to skupaj me spominja na nezrela prostaška ljubezenska razmerja v srednji puberteti. Prejšni orgazmični pohvalni pokloni so sedaj kar naenkrat postali "Prasica" !
Tega ne odobravam in ne dela se tako.
Navsezadnje si bil ti Hauba v družino Avijev sprejet na lep način. Tudi sam sem občudoval tvojo močno voljo in zagnanost pri vsem tem. Zato si tudi dobil za Avija od mene kar si dobil ravno iz tega naslova.....ker sem spoštoval tebe v vseh dogodkih okoli Avija.
Sedaj pluvaš in bentiš po Avijih vsepovprek.
To si mi vsi tvoji sedaj "ex Avi prijatelji " in tudi tvoj Avi ( ki ti je dajal tudi veselje in izkušnjo) ne zaslužimo in si me zaradi tega razočaral. Napišem še enkrat.....nisi me razočaral zaradi tega ker si prodal Avija, ampak zaradi verbalnega izražanja glede Avija ob in po prodaji.
Jbg....upam, da bo novi lastnik imel drugačen pristop, kot je pa tvoj trenutni.
Lp Avantime Slovenija (FB)
-
https://www.facebook.com/avantimesloven ... page_panel" onclick="window.open(this.href);return false;
Vesel sem, da imam srečo in trkam po lesu , da jih moj nima.
Kot je že nekdo napisal je vse , ampak res vse v tem, kaj izbereš in kako nadaljuješ.
Dizel in 2.0T sta v Aviju zgrešena že od začetka in nihče to noče priznat. Najmanj pa trenutni lastniki teh dveh modelov.
In pride čas ,ko se voznik lastnik takega Avija odloči v jezi premakniti prag tolerance, ter popljuvati Avija do nezavesti. Njegova ljubezen in trud sta v trenutku vredna nič ali celo manj. Vse to skupaj me spominja na nezrela prostaška ljubezenska razmerja v srednji puberteti. Prejšni orgazmični pohvalni pokloni so sedaj kar naenkrat postali "Prasica" !
Tega ne odobravam in ne dela se tako.
Navsezadnje si bil ti Hauba v družino Avijev sprejet na lep način. Tudi sam sem občudoval tvojo močno voljo in zagnanost pri vsem tem. Zato si tudi dobil za Avija od mene kar si dobil ravno iz tega naslova.....ker sem spoštoval tebe v vseh dogodkih okoli Avija.
Sedaj pluvaš in bentiš po Avijih vsepovprek.
To si mi vsi tvoji sedaj "ex Avi prijatelji " in tudi tvoj Avi ( ki ti je dajal tudi veselje in izkušnjo) ne zaslužimo in si me zaradi tega razočaral. Napišem še enkrat.....nisi me razočaral zaradi tega ker si prodal Avija, ampak zaradi verbalnega izražanja glede Avija ob in po prodaji.
Jbg....upam, da bo novi lastnik imel drugačen pristop, kot je pa tvoj trenutni.
Lp Avantime Slovenija (FB)
-
https://www.facebook.com/avantimesloven ... page_panel" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdravo!
Se totalno strinjam z Avi-jem. Tudi meni ni logično kako se lahko takšna ljubezen kar naenkrat spremeni v takšno sovraštvo. Še manj pa to, da to potem razpucavamo na forumu.... "Lepši" zaključek bi bil v smislu... "Našel sem novo ljubezen zato se avi prodaja / je prodan...."
Havba: Če je Citroen te še 1x vabim na citroenarpikaeu - Vedi pa, da če je iz uvoza se bo zgodba lahko podobno končala kot tale z avijem...
Se totalno strinjam z Avi-jem. Tudi meni ni logično kako se lahko takšna ljubezen kar naenkrat spremeni v takšno sovraštvo. Še manj pa to, da to potem razpucavamo na forumu.... "Lepši" zaključek bi bil v smislu... "Našel sem novo ljubezen zato se avi prodaja / je prodan...."
Havba: Če je Citroen te še 1x vabim na citroenarpikaeu - Vedi pa, da če je iz uvoza se bo zgodba lahko podobno končala kot tale z avijem...
Zakaj pa je 2.0T zgresen?! Jaz sem z mojim cisto zadovoljen..Avi napisal/-a:Dizel in 2.0T sta v Aviju zgrešena že od začetka in nihče to noče priznat. Najmanj pa trenutni lastniki teh dveh modelov.
Po eni strani ga prav razumem, tudi meni se je laguna (ki me je ves čas nekaj zaj) dobesedno zagabila in sem komaj čakal, da se je rešim. Po drugi strani je pa res teško razumeti zakaj naenkrat takšen preobrat... Človeku je res crknilo praktično vse, kar je možno pa vendar je še vedno govoril, kako je avto dober, poseben... Vidi se da je imel avto res rad.
Po moje so te besede izrečene v jezi, tako kot je včasih znal pretiravati v olepševanju je tokrat malo preteral z grajanjem. Mi je pa žal, da je prodal avto, prav zabavno je bilo brati njegove prigode z tem avtom.
Po moje so te besede izrečene v jezi, tako kot je včasih znal pretiravati v olepševanju je tokrat malo preteral z grajanjem. Mi je pa žal, da je prodal avto, prav zabavno je bilo brati njegove prigode z tem avtom.
Preveč sem si zatiskal oči pred vsem, kar se je dogajalo. V bistvu je bilo samo vprašanje časa, kdaj mi bo ven vrglo. Na žalost...

Da še jaz mal "pospamam" tukaj.
Tudi mene so vsi svarili, da bog ne daj naj ne kupim Renaulta z 2,2 dci motorjem, da je bolje da zažgem tisti denar.
No ja k sreči se je izkazalo drugače, moram reči da še z nobenim avtom nisem bil tako zadovoljen kot z Vel Satisom.
Ravno danes sem delal redni servis, avto ne popije kapljice olja, preverilo se je tudi tesnenje motorja in nikjer nič ne pušča. Servise pa delam na 10.000 km in rade volje dam tistih par evrov, ker vem da so dobro naloženi.
Seveda pa je tudi vedno dobro poznati zgodovino vozila preden se spustiš v nakup le tega.
Sem šel tudi sam že pogledati kakega avija in najboolj mi je v spominu ostal eden iz kranja, ki je imel namesto pepelnika luknjo, obupen smrad po cigaretih v njemu pa mi je takoj pognal solze v oči, da o zgodovini ne govorim, ker je ni bilo, nobenega servisnega listka, nobene servisne knjige, lastnik pa tudi ni hotel nič povedati o avtu, samo rekel je tukaj je pa si ga oglejte in naj mi sedaj nekdo prosim pove, kdo bi kupil tak avto?
Na žalost ni vedno dovolj samo "zagledanost" v nek avto, kar si takrat vzel pa si vzel po lastni volji, nihče ti avija ni vsilil.
Verjamem ti, da si bom rekel, rahlo besen ampak vsak lastnik avtomobila ve, da je vsak vložen evro v avto izgubljen.
No ja vseeno pa ti želim, veliko predvsem varnih užitkov v novem jeklenem konjičku, ter da ti bo dobro in dolgo služil.
LP
Tudi mene so vsi svarili, da bog ne daj naj ne kupim Renaulta z 2,2 dci motorjem, da je bolje da zažgem tisti denar.
No ja k sreči se je izkazalo drugače, moram reči da še z nobenim avtom nisem bil tako zadovoljen kot z Vel Satisom.
Ravno danes sem delal redni servis, avto ne popije kapljice olja, preverilo se je tudi tesnenje motorja in nikjer nič ne pušča. Servise pa delam na 10.000 km in rade volje dam tistih par evrov, ker vem da so dobro naloženi.
Seveda pa je tudi vedno dobro poznati zgodovino vozila preden se spustiš v nakup le tega.
Sem šel tudi sam že pogledati kakega avija in najboolj mi je v spominu ostal eden iz kranja, ki je imel namesto pepelnika luknjo, obupen smrad po cigaretih v njemu pa mi je takoj pognal solze v oči, da o zgodovini ne govorim, ker je ni bilo, nobenega servisnega listka, nobene servisne knjige, lastnik pa tudi ni hotel nič povedati o avtu, samo rekel je tukaj je pa si ga oglejte in naj mi sedaj nekdo prosim pove, kdo bi kupil tak avto?
Na žalost ni vedno dovolj samo "zagledanost" v nek avto, kar si takrat vzel pa si vzel po lastni volji, nihče ti avija ni vsilil.
Verjamem ti, da si bom rekel, rahlo besen ampak vsak lastnik avtomobila ve, da je vsak vložen evro v avto izgubljen.
No ja vseeno pa ti želim, veliko predvsem varnih užitkov v novem jeklenem konjičku, ter da ti bo dobro in dolgo služil.
LP
Super.590€... Ob treh grem po avto.
Vrjetno popravilo turbine...
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Jp. V glavnem ratalo mi je pridit iz Hrastnika do Zagorja (cca 15km). Bom sporočil drug teden če bom prišel do Celja, da ga dam v avtohišo. Držimo pesti...