kaže da sem bil priden, miklavž me je letos zgodaj obiskal, sicer je malce sumljivo vse skupaj,
še preden je prišel je hotel met denar, pa še nekam preveč je bil podoben dostavljalcu, tako da ne vem, mogoče vseeno ni bil pravi, je pa imel brado...
dve škatli
notri sem pa tole našel
Zender sport, žal samo 15 col

naročil sem jih iz dojčlanda, pa preveč sem plačal zanje, ampak v valu navdušenja ker sem končno našel feltne ki imajo pravi razmak in et, mi ni bilo pomoči
zdaj sem že malo manj navdušen ker vidim, da bo en kup dela in dodatnih stroškov, zgledalo pa ne bo nevemkaj bolje, morda bo bolj v stilu ker so platišča iz istega časa kot avto

spredaj gre čez zavore, bolj na milimetre ampak gre, samo kolikor mi je uspelo nameriti pride 5mm bolj ven, kar zna biti problem zadaj, kjer je z obstoječimi platišči prostora med gumo in blatnikom okrog 1cm
tako je videti od strani
ugotovil sem še da bom rabil nove centrirne obročke, čeprav so tako te kot prejšnje prišle iz XM-a,
luknje za vijake so premajhne, vse bo treba zbrusit in spolirat, ker so mučo oksidirane potem pa na novo polakirat, pa sredinski pokrovčki tudi ne pašejo
poleg vsega je nekdo enkrat povrtal ven originalne plastične vijake in jih nadomestil s pravimi, kar bi bilo ok, ampak je prevrtal vse luknje čez in čez, pa itak bom rabil nove vijake, ker se te ne svetijo dovolj
sem šel na ebaj pogledat in so dragi, preveč, upam da najdem kakšne cenejše, če ne me bo samo to prišlo več kot prejšnje feltne
morda pa nisem bil priden in mi jih je prinesel za kazen....hmmm