Lp
Avantime 2.2dCi Privilege
Re: Avantime 2.2dCi Privilege
Hauba ne ga srat, meni verjemi... Konec koncev je avto avto, pa ce se na glavo postavis. Cene ne rastejo pol kurca, vsaj pri nas ni trga za take hece. Je pa fora v tem, ce ga bos se 10let vozil bos morda lahko prodal za tako ceno kot si kupil. Z nekim novejsim avtom pa bos v nekaj letih naredil le 50% izgubo... Tudi ce ga vozis celo vecnost, bo na koncu vreden jurja. Se pa vsaj izplaca, pod pogojem da ni prevelikih stroskov z njim. To je zacaran krog, tudi novega se bos scasoma navelical... Najbolj pametno se je na enem ustalit in furat, samo kaj ko deci okoli avtov najveckrat nismo prav racionalni
Lp
Lp
Evo obrnila se je 290tka
.

1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
Torej je še vedno pri hiši?
Na žalost se Avantime-a večina ljudi "boji", sploh ko pogleda število kilometrov in 2.2dci.
Če ga že moraš prodati, ti želim da ga res za toliko, kot si si zadal cilj, ampak na žalost boš težko našel kupca. Za naprimer 4000€ ga je pa škoda prodati, glede na to, koliko si že vložil vanj.
Na tvojem mestu bi ga obdržal in veselo vozil dalje, vsaj veš kaj imaš!
Če ga že moraš prodati, ti želim da ga res za toliko, kot si si zadal cilj, ampak na žalost boš težko našel kupca. Za naprimer 4000€ ga je pa škoda prodati, glede na to, koliko si že vložil vanj.
Na tvojem mestu bi ga obdržal in veselo vozil dalje, vsaj veš kaj imaš!
Ampak, saj je strah upravičen, a ne? Če že samo par strani na tem forumu prebereš, se boš bal 2.2 dci kot "vrag križa". Čeprav najbrž sploh ni tako slab motor. Se pa strinjam, da bo za takšno ceno v današnjih časih skoraj nemogoče prodati ta avto. Po moje še za 4k € ne bi bilo pretirane gužve.
Jap. Sem mislu da vem kaj imam. No bom začel na začetku. V petek sem šel gledat en avto v avtohišo in se po testni vožnji tudi takoj odločil za njega, včeraj pa sem ga zaaral. In kar je skoraj neverjetno, je da bo avtohiša vzela v račun Avantime-a. Sicer pod ceno, ampak sem reku, da bom izkoristu prvo šanso za prodajo. In sem tudi hotel da mi podpiše, da ga bo res vzel. Da si nebi slučajno premislil. No in sva se zmenila, da lahko že v ponedeljek...včeraj...pridem po avto. In kaj se v nedeljo naredi? Vetrnica v turbini se ne obrne. Niti na silo. Hvala lepa. Proklet šrot od avta komi čakam da se mi spelje izpred oči.
Avantime noče od tebe
in kaj si sedaj naredil? zopet menjava turbine?
Poznas tisti vic o Kanadi..Hauba napisal/-a:Jap. Sem mislu da vem kaj imam. No bom začel na začetku. V petek sem šel gledat en avto v avtohišo in se po testni vožnji tudi takoj odločil za njega, včeraj pa sem ga zaaral. In kar je skoraj neverjetno, je da bo avtohiša vzela v račun Avantime-a. Sicer pod ceno, ampak sem reku, da bom izkoristu prvo šanso za prodajo. In sem tudi hotel da mi podpiše, da ga bo res vzel. Da si nebi slučajno premislil. No in sva se zmenila, da lahko že v ponedeljek...včeraj...pridem po avto. In kaj se v nedeljo naredi? Vetrnica v turbini se ne obrne. Niti na silo. Hvala lepa. Proklet šrot od avta komi čakam da se mi spelje izpred oči.
"Raje več vložite na začetku in si prišparate. . . "
"Se vetrnica v turbini ne obrne."
To bo to.
Srečno prodajo.
"Se vetrnica v turbini ne obrne."
To bo to.
Srečno prodajo.
Renault Megane II 1.5 dCi, ph. 1 (2004)
Je že prodan. Drgač pa hvala lepa. Bi ti kaj nazaj napisu sam sem preveč dobre volje, ker grem danes po avto, ki ni Renault.
Potem si imel res srečo, da si se ga pravi čas rešil.
Si vzel Citroena?
Srečno vožnjo, predstavi ga v galeriji
Si vzel Citroena?
Srečno vožnjo, predstavi ga v galeriji
Nevem kaj se je treba tok napenjat glede vsega. Sej si se sam odlocu kupt tak avto in s tem motorjem, za katerega se jasno ve da crkuje. Se obnasas zdej kot da je renault kriv za to da ti je spet crknilo vse 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
upam da boš imel z avtom ki ni renault več sreče, pa ne pozabi ga prestavit v galerijiker grem danes po avto, ki ni Renault.
kar se pa tiče crkovanja motorja, je bil že na forumu primer velsatisa z enakim mopedom, enakimi problemi in enakim koncem, samo tista grozljivka ni vsebovala čipanja
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabnik Semzo se zdaj vozi mojega bivšega velSatisa z 2,2dci motorjem brez problemov, redno dela servise, na leto naredi z njim ca 35000km po takih cestah da adijo pamet...in motorček še vedno dela ko švicarska urica
Moje osebno mnenje je da nisi nikoli vedel kaj imaš, ker je bil Avi uvožen iz tujine, in teh raznih zgodbic o avtih z vso "znano" zgodovino in "servisi" je malo morje... Škoda, upam da boš imel z novim več sreče in da si se kaj naučil na svojem precej dragem učnem programu 
Velocity and Satisfaction
od kolega espace 2.2 dci l.06 ima 348 ooo ...res je pa vecino na ac ..olje in filtri na 15.000..res je pa ze dvakrat menju oljno črpalko..mimogrede... cena nove 80 e.. ter lezaje..prav tako 80 e-original oboje....pa pravi da ga ne da iz rok...