Clio original radio
Clio original radio
Lep pozdrav.
Ve mogoce kateri od original radijev je pravi 22dc279/62(plus crka) ali 278/62xxx ker bom popizdil rad bi imel original radijo pa so vsi na zven isti nedela pa monitorcek (ceprav vsi konektorji pasejo) lucke na radiju se nazgejo tudi monitor ampak pojavi se nic.....torej negre kot prodajajo na ebayu laguna megan clio kangoo itd.
Ali imas lahko radio brez komand bo delalo.
Avto je clio2 letnik 05 avto je bil nov kupljen brez original radija ima pa monitorcek in napeljavo.(opcija je da so ga snel ven ker je avto kupil starejsi gospod takrat in je hotel brez radija)
Zna kdo pomagat.
Ve mogoce kateri od original radijev je pravi 22dc279/62(plus crka) ali 278/62xxx ker bom popizdil rad bi imel original radijo pa so vsi na zven isti nedela pa monitorcek (ceprav vsi konektorji pasejo) lucke na radiju se nazgejo tudi monitor ampak pojavi se nic.....torej negre kot prodajajo na ebayu laguna megan clio kangoo itd.
Ali imas lahko radio brez komand bo delalo.
Avto je clio2 letnik 05 avto je bil nov kupljen brez original radija ima pa monitorcek in napeljavo.(opcija je da so ga snel ven ker je avto kupil starejsi gospod takrat in je hotel brez radija)
Zna kdo pomagat.
Re: Clio original radio
Imaš samo dve varianti, da je notri Update list s CANBus sistemom ali pa starejši Tuner List, ki je še čisto klasičen. Katerega si probal? More pisat na prednji ploščici? Zakaj pa daješ original? Ne boš imel niti mp3-ja...
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Clio original radio
Ko smo že glih pri Tuner vs. Update List
bi slednji delal v Cliotu l2002? Mislim,je kdo že poizkušal,če dela normalno ekranček na armaturki in ročka ob volanu?
Live long and prosper \\//
Tuner list je radio.Recimo tuner list je vec modelov ceprav so vsi isti 278/62E ali 62Z in 279/62E ali 62Z sam imam konkretno od lagune 01 279/62E in nedela displejcek ostalo vse normalno.....
Nevem pac mi je original najbol IN.....
Nevem pac mi je original najbol IN.....
Update list nikakor ne bo deloval Cliu 2002, ker deluje čisto preko drugega sistema.
lp
lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še večRe: Clio original radio
Ja drzi na netu sem nasel da so radiji do 01letnika od 01-04letnika in od 05letnika naprej kompetabilni.
Clio2 letnik 05 ni kompetabilen z clioti starejsega letnika ker ima notri napeljavo od cliota3
Clio2 letnik 05 ni kompetabilen z clioti starejsega letnika ker ima notri napeljavo od cliota3
Kolk sovražim podobne debate. Vsi pametni, modelu pa nihče ne zna pomagat. Tudi na "orange" leti - ne mi reči da v povprečju ne zamenjate vsaj enega radi original renault na mesec? In nihče od strašnih znalcev avtoakustike nima enega original radia za prodat/posodit/šenkat. Vsi pametni, ko bi kaj prodali za 500€, ko pa človek išče original radio, ki ga je večina vrgla v smeti, pa ni odgovora?
LP, Samojed
To sem tudi jaz opazil,ko rabiš pomoč oz svetovanje ni od nikoder nobenga,drugač pa sama hvala pa ne vem kaj.....
Avtoradie se vrača stranki, ki ji ga zamenjaš in nobenega ne obdržimo, razen če ne dela leti diretno v smeti. Če bi ga imel mu ga z veseljem šenkam, ker z njim tako ali tako nimam kaj početSamojed napisal/-a:Kolk sovražim podobne debate. Vsi pametni, modelu pa nihče ne zna pomagat. Tudi na "orange" leti - ne mi reči da v povprečju ne zamenjate vsaj enega radi original renault na mesec? In nihče od strašnih znalcev avtoakustike nima enega original radia za prodat/posodit/šenkat. Vsi pametni, ko bi kaj prodali za 500€, ko pa človek išče original radio, ki ga je večina vrgla v smeti, pa ni odgovora?
Sorry samo najbolj brezvezen odgovor je tvoj in še en za tabo, ki se sploh ne tiče teme ne vprašanja samo neko prcanje, kot po vseh forumih.
Zaradi takih kot sta vidva forumi propadajo
lp
Pojdi prosim malo pogledat zadnje teme, (lahko kar za par let) v temi avtoakustika in posebni temi "Pomoč in nasveti pri kupovanju in montaži avtoakustike", kjer jaz in kolega odgovarjava na vsa vprašanja pa, če je samo kje potegnit kabel ali pa če lahko predlagamo kakšen dober produkt, ki ima dobro razmerje cena/kvaliteta.dvihtelic napisal/-a:To sem tudi jaz opazil,ko rabiš pomoč oz svetovanje ni od nikoder nobenga,drugač pa sama hvala pa ne vem kaj.....
lp
Ah ja ok ce tako pravis pa nej bo po tvoje.....jaz nisem mislil nate,mogoce sem barobe razumel post od Samojeda ampak na splosno...tut po vec mesecev ni noben odgovarju oz pomagu....edino servis Astilba se je trudil....lp
na temo avtoakustike je odgovor vedno v max 3 dneh, ponavadi pa isti dan. V ostalih kategorijah pa sam ne sodelujem, ker se drzim svojega dela znanja, kjer lahko strokovno pomagam. Da bom pa samo nekaj smetil po drugih temah pa odkrival toplo vodo pa raje ne odgovarjam

Glej, o tvoji strokovnosti ne bom sodil, ker se z avtoakustiko ne ukvarjam že 10+ let. Sem pa napisal to kar sem izključno zaradi tega, ker sem prebral veliko tem o avtoaukustiki v zadnjih nekaj dneh in zgoraj objavljeni post je moj prvi v tej temi. Bral sem pa zato, ker sem iskal zvočnike za laguno II. Vse lepo in prav, svetuješ, pomagaš itd. Ampak niti v eni temi nisem zasledil (lahko sem spregledal, da ne boš spet imel pritiska), da bi svetoval ali predlagal karkoli drugega kot svojo robo. Vsi linki so na pomarnčni audio. Če imaš jajca in če si vsaj malo pošten, potem napiši nudimo to in to za tak denar, konkurenca ima pa to in to za tak denar - nekaj je boljše pri njih, nekaj pri nas. Popizdil sem pa zato, ker se je ta tema začela z iskanjem točno določenega radia. In namesto pomoči - zakaj bi pa to imel, pa niti mp3-ja nima itd. Seveda, dobro je prodati nov avtoradio za 100€, adapter za komande za 50€, nazadnje pa ima isto kot zdaj - displey ne dela.
Skratka, jaz sem se malo "spucal", zvočnike sem tudi nabavil in zadeva mi špila po mojih pričakovanjih in željah. Z original radiem. Ko oz. če bom spet kaj rabil, te pa mogoče kontaktiram, sicer se pa kaj več ne mislim oglašat ali pisat.
Skratka, jaz sem se malo "spucal", zvočnike sem tudi nabavil in zadeva mi špila po mojih pričakovanjih in željah. Z original radiem. Ko oz. če bom spet kaj rabil, te pa mogoče kontaktiram, sicer se pa kaj več ne mislim oglašat ali pisat.
LP, Samojed
P.S. - do sem pa prišel samo zato, ker sem uporabniku Shooter radio Tuner list prodal jaz. Nisem jaz kriv, da mu ni delal, vseeno mi pa tudi ni. In ko sem po netu iskal kako mu lahko pomagam, sem naletel na to objavo.
LP, Samojed
Napisal sem sam moje mnenje ki je, da je v 10 let starem avtomobilu popolnoma vseeno ali imaš original z nič funkcijami ali pa nov avtoradio z USB, Bluetooth, AUX in vsemi modernimi povezavami za normalno, če ne celo ugodno ceno.
Kar pa se tiče ponudbe, na naši strani imamo popolno ponudbo avtoakustike, ki se jo da dobiti v Sloveniji, tudi če kakšen artikel manjka v trgovini je še vedno dobavljiv. Zato ne vidim smisla dati linka do kamorkoli drugje, če lahko vse dobavimo mi. Tudi ti si verjetno nekje zaposlen in me zanima kako te bo gledal šef, če boš strankam prodajal izdelke, ki jih imate, preko drugih firm... boš hitro na zavodu... no dovolj smetenja v tej temi iz moje strani.
lp
Kar pa se tiče ponudbe, na naši strani imamo popolno ponudbo avtoakustike, ki se jo da dobiti v Sloveniji, tudi če kakšen artikel manjka v trgovini je še vedno dobavljiv. Zato ne vidim smisla dati linka do kamorkoli drugje, če lahko vse dobavimo mi. Tudi ti si verjetno nekje zaposlen in me zanima kako te bo gledal šef, če boš strankam prodajal izdelke, ki jih imate, preko drugih firm... boš hitro na zavodu... no dovolj smetenja v tej temi iz moje strani.
lp
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več