Renault clio 2 lučka armatura

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
luxs

Renault clio 2 lučka armatura

Odgovor Napisal/-a luxs »

Zdravo
Imam sledeč problem.
Če je imel kdo tak problem .V cliotu 2 se mi je na armaturi začela prižigati, lučka za zadnjo meglenko.
Prižge se mi , ko stopim na pedal za zavoro. Drugače pa vse normalno funkcionira ,vse luči .
Moti me samo to ,ker ne vem kaj je vzrok.
Hvala za pomoč.
Uporabniški avatar
Tommy36
Kraj: Ljubljana

Re: Renault clio 2 lučka armatura

Odgovor Napisal/-a Tommy36 »

luxs napisal/-a:Zdravo
Imam sledeč problem.
Če je imel kdo tak problem .V cliotu 2 se mi je na armaturi začela prižigati, lučka za zadnjo meglenko.
Prižge se mi , ko stopim na pedal za zavoro. Drugače pa vse normalno funkcionira ,vse luči .
Hvala za pomoč.
Na eni od zadnjih luči je stik...vzemi ven spucaj...konektor dol mal spucat...nazaj nataknt pa bo delal kot je trebe
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

V zadnjih lučeh, točno na štop žarnicah, ni dobra masa ( - pol ), posledično potegne maso čez drug element, kar vi vidite kot prižiganje meglenke.
Luči demontirajte, uredite maso ali ščistite obstoječo................................

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
bolfenk

Odgovor Napisal/-a bolfenk »

luxs napisal/-a:Zdravo
Imam sledeč problem.
Hvala za pomoč.
Zdravo! Imel sem popolnoma enak problem. Znotraj zadnjih luči ni bilo nič narobe, težava je bila v konektorju na kablu, ki se potem priklopi na zadnje luči. Tiste pine na kabelskem konektorju sem malo pokrivil s pinceto, da močneje zgrabijo pine konektorja v lučnem delu in se je vse uredilo.

Poglej še tukaj, sem isto spraševal v kratkih vprašanjih:

http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... start=1020" onclick="window.open(this.href);return false;

In imobilizatorju se tudi ni več mešalo....

LP
luxs

Hvala vam.
Vam sporočim , ko popravim.
L.p
luxs

Hvala vsem!!!
Rešil zadevo , bila je slaba masa.