Mégane II 1.6 16V

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
sanchy*

Re: Mégane II 1.6 16V

Odgovor Napisal/-a sanchy* »

Drmo napisal/-a:Men pa dobr zgleda :cool: Mogoče mal fali še, je pusto, ker se mal tepe sedaj z ostalo notranjostjo. Škoda da Megane nima letvice nad sovoznikovim predalom tako kot clio. Če bi se še tisto obleklo bi boljše zgledalo.

Al pa če celo sredinsko konzolo oblečeš:
http://1.bp.blogspot.com/-CEOodHHuPgI/T ... 00/010.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.ytimg.com/vi/jlVe_mnOfck/maxresdefault.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala za končno en pozitivni komentar :lol:
Sredinska konzola je bla pobarvana s plastidipom, kukr se vid na sliki.
Prej je blo tko:
Slika

Ampak po enem tednu uporabe so okrog reže za kartico vidne praske, ampak, da to vidš, morš res met ubijalsko luč in pogledat od bližje :) drugače, pa razmišljam, da bi še kej oblekla ja, bom vidla. Hvala za predloge ;)
Uporabniški avatar
sanchy*

Iz problema v problem... ne vem kaj se je zalomilo ampak, ne morm odprt haube. Tista ročka je čist mehka... hauba se ne premakne za milimeter. Sm probala že čez gril mrežce, vendar ni šlo... razmišljam o uporabi kakšne žice ali česa podobnega. Se je komu že to zgodil pa kako je to rešu? :)
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Slišal za dosti takih primerov pri laguni 2 ph.1. Menda se zajla strga, moraš poskusiti prit od spodaj.
Uporabniški avatar
sanchy*

No, problem z lučkami ABS/ESP - service in posledično niso delale zavorne luči je odpravljen... več kot 1 teden tuhtanja, razdiranja avta, pregledovanja varovalk, pregledovanja UHC, priklopa na tester (problem: tokokrog releja zavornih luči)... in to vse zaradi tega, ker ni bilo notr varovalke! Začel se je tko, da sva menjala ledice v stikalih in nardila en kratek stik, nakar sva pregledala vse varovalke pod volanom, katera je zanič in ko sva dala vse nazaj notr, jih nisva dala prav. Na spodnji sliki je varovalka z oznako H (zavorne luči) in te ni bilo notr... Blo mi je čudn in sm šla u garažo, dala varovalko notr in veselje... DELA! :D

Slika
Uporabniški avatar
drhouse

Mislim, da se bo moral Storz počasi upokojiti, kar se šraufarije tiče in boš morala ti prevzeti: zadnjič končniki, zdaj varovalke... :-D
Uporabniški avatar
sanchy*

hahaha ja, ane? :D zadnje čase presenetim sama sebe :P
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

A ti si slučajno iz ms? Sem te včeraj videl 15min do 3h k si zavijala v btc. Je možno? Sem se glih nasproti peljal. lp
Uporabniški avatar
sanchy*

Ja tako je.. v ms pridem še samo na obisk k staršem ;) ..živim pa na Vrhniki. Dobr vidš pol ;P
Uporabniški avatar
sanchy*

Upgrade na oz. v avtu - Usposobitev samozatemnitvenega vzvratnega ogledala

Če je v avtu že tako ogledalo, je fajn, da dela :)

Bil je samo konektor, nikamor priključen.. zgleda je bila zamenjana šipa v avtu in gor tako ogledalo. S fantom sva kable vezala na stropno lučko in zadeva dela tko kot mora :)

Slika

Slika

Slika

Tut senzor za dež imam in bom mogoče zrihtala, da bo delal. Prej moram kje najdt kšn vodič :P
Uporabniški avatar
sanchy*

Kakšno leto sem imela v avtu neke čudne h7 žarnice. Naročene so bile preko kuponkota pa ful poceni, pa obarvane modro :D ..kmal sm tudi sama ugotovila, da je poceni sranje zanič. Končno ane [emoji14]
Ker je crknila desna žarnica, sem kupila nove:

Osram H7 xenon look (ni bilo night breakersov na zalogi, zato mam xenon look [emoji14])
Moram jih zelo pohvalit.. svetijo odlično, zdej usaj kej vidm ponoč [emoji14]

Slika

Rabim tudi pozicijske - svetloba hladno bela... ali kdo kaj priporoča/odsvetuje?
Uporabniški avatar
drhouse

Jaz sem vzel te iz tega linka in sem super zadovoljen - sploh, ko primerjam ceno v SLO. Poslali so v 3h dneh, ne glede na to, da je bilo okrog Silvestrovega.

http://www.ebay.de/itm/151518488989
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Na ebayu sem jih kupil 20 kosov za cca 5€,vse zarnice 5w5 zamenjal z led svetijo hladno belo.
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
sanchy*

zakumi napisal/-a:Na ebayu sem jih kupil 20 kosov za cca 5€,vse zarnice 5w5 zamenjal z led svetijo hladno belo.
Tut jst sm učasih kupila po 10 kosov za malo denarja, vendar sem mogla žal po cca 14 dneh spet zamenjat. :/
Uporabniški avatar
zakumi
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a zakumi »

Nevem zakaj, meni vse svtijo ze cca 1 leto.
Slika
všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Uporabniški avatar
sanchy*

Wow.. to je pa lepa doba. A so s plastičnim podnožjem ali kako bi temu rekla?
Odgovori