Ne nism jih sam rihtau.... kolega...drhouse napisal/-a:Feltne si sam rihtal?
Clio mk3 1.4 16V 2005 by Dano
Re: Clio mk3 1.4 16V 2005 by Dano
DRIVE THE CHANGE
Lep avto
Kako se naredi tisto v barvah francoske zastave na sprednji maski?
- Sport Driver
Izolir trak če se prav spomnimtoto46 napisal/-a:Lep avtoKako se naredi tisto v barvah francoske zastave na sprednji maski?
Ja prav se spomniš...Sport Driver napisal/-a:Hvala hvala in ja simple...Izolir trak...toto46 napisal/-a:Lep avtoKako se naredi tisto v barvah francoske zastave na sprednji maski?
Izolir trak če se prav spomnim
DRIVE THE CHANGE
PM
mater je lep
Sploh felge napram prej so res špica. Kar tako naprej pa brez nesreč seveda.
jerry007 napisal/-a:PMmater je lep
![]()
Hvala hvala...
DRIVE THE CHANGE
hud clio
sva se srečala na Vahti v ponedeljek...
Hvala hvala... če se dobro spomnem si pozdravljau... jst nism biu lih nekaj preveč pozoren takrat..Deniss napisal/-a:hud cliosva se srečala na Vahti v ponedeljek...
DRIVE THE CHANGE
jap sm potrobu ja 
Res je lep!!
Pa vsaka čast za vloženega ogromno časa in truda..ter denarja!! 
Bali napisal/-a:Res je lep!!Pa vsaka čast za vloženega ogromno časa in truda..ter denarja!!
Hvala hvala...
DRIVE THE CHANGE
Evo mene mallo da osvežim temo...
Malo slikic za začetek pol malo sprememb...

No odločiu sm se pretapicirat prtljažnik da je v istem materialu kot strop, prej je pač biu v skayu...

No nekaj takega je rezultat...

In druga zadeva je da sm se odloču dat haubo v karbon folijo... kar že dougo planiram in sm se končno odločiu..

Rezultat : je to kar sem hoteu...

in še Clio je dobiu nadomestek za zimo... Cliota 1.2 1995 letnik...
Avto je biu v zelo slabem stanju ampak glih iz tega razloga sm ga kupu da se malo igračkam... zahtevau je obnovo odbijačev...haube strehe(toča) pokitano in sedaj je na vrsti karbon folija... popravilo letvic.. kljuk... notranjost je bla katastrofa... sedaj je vsaj nečemu podobno.... in še se bi najdlo malenkosti...
no samo nekaj malo o tem avtu ki bo trpeu malo pozimi dokler bo moj clio počivau...
No tukaj sm natakniu za foro 15ke od svojga clia...

Nekaj takšnega naj bi biu po zimi... za zimsko vozilo več kot dobr...
Še folija na streho in montaža odbijača in je na cesti... Zaključim o tem dedku ker pač je to tema od trojke...
hehe

LP...

No odločiu sm se pretapicirat prtljažnik da je v istem materialu kot strop, prej je pač biu v skayu...

No nekaj takega je rezultat...

In druga zadeva je da sm se odloču dat haubo v karbon folijo... kar že dougo planiram in sm se končno odločiu..

Rezultat : je to kar sem hoteu...

in še Clio je dobiu nadomestek za zimo... Cliota 1.2 1995 letnik...
Avto je biu v zelo slabem stanju ampak glih iz tega razloga sm ga kupu da se malo igračkam... zahtevau je obnovo odbijačev...haube strehe(toča) pokitano in sedaj je na vrsti karbon folija... popravilo letvic.. kljuk... notranjost je bla katastrofa... sedaj je vsaj nečemu podobno.... in še se bi najdlo malenkosti...
No tukaj sm natakniu za foro 15ke od svojga clia...

Nekaj takšnega naj bi biu po zimi... za zimsko vozilo več kot dobr...

LP...
DRIVE THE CHANGE
z tole haubo si za moje pojme čist faliu, prej je biu avto lep za pogledat, zdej za moje oči zarad te haube ni. ampk če je teb ušeč, prou, ker se ti vozš z njim, ne drugi.
zimski avto je pa sm strošek, tile naši clioti niso nč posebnga, tku da je po mojem čist ok, če se z njim voziš tut pozimi, ker mišljeni so tut za zimo. 
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Ja res je... strinjam se s tabo... enim pač ni.. drugim je... meni je kar je najbolj pomembno...Duli napisal/-a:z tole haubo si za moje pojme čist faliu, prej je biu avto lep za pogledat, zdej za moje oči zarad te haube ni. ampk če je teb ušeč, prou, ker se ti vozš z njim, ne drugi.zimski avto je pa sm strošek, tile naši clioti niso nč posebnga, tku da je po mojem čist ok, če se z njim voziš tut pozimi, ker mišljeni so tut za zimo.
DRIVE THE CHANGE
Ko glih nimam kaj počet...evo malo spremembic....
Za zimo sm se igrau malo z platiščih :

ispadlo je tako : + da sm za 6 navojev zvišau auto ker je vsepovsod zapenjalo

pa še malo twingota testirali...in to trikrat
prvič zadnjič in nikoli več...

ker zime še ni in avto še ni na zimskim spanju sm se še mau pouigrau z barvanjem čeljusti

in malo za foro in malo za res zmontirau belo LED osvetlitev pod avto... samo še spredaj nisem ker moram porihtat še odbijač in nato še spredaj zmontirat diode...
nekaj takega pa je :

No to je to v dveh tednih(predn kak sneg zapade) mora bit vse porihtano ter nazaj spuščen in 17" feltne gor in v garažo...
Lp
Za zimo sm se igrau malo z platiščih :

ispadlo je tako : + da sm za 6 navojev zvišau auto ker je vsepovsod zapenjalo

pa še malo twingota testirali...in to trikrat

ker zime še ni in avto še ni na zimskim spanju sm se še mau pouigrau z barvanjem čeljusti

in malo za foro in malo za res zmontirau belo LED osvetlitev pod avto... samo še spredaj nisem ker moram porihtat še odbijač in nato še spredaj zmontirat diode...
nekaj takega pa je :

No to je to v dveh tednih(predn kak sneg zapade) mora bit vse porihtano ter nazaj spuščen in 17" feltne gor in v garažo...
Lp
DRIVE THE CHANGE