Clio 1.8 16V l.96 - By Spidojc
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Re: Clio 1.8 16V l.96 - By Spidojc
Jure: A tu se več nič ne dogaja.. ??
Kaj si kupu družinskega BMWja ?

Kaj si kupu družinskega BMWja ?
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Letos je po več kot eno letni pavzi spet na cesti, samo je že pozabu da ta forum sploh še obstaja. Avto pa še zmer služi svojem namenu, mislim da v Slo ga ima on še najdlje od vseh, ali ga je imel še kdo dlje? In glede na to, da števc za temperaturo olja ne pade pod 100°C, je avto zlata vreden
More pa met vsaj okol 230k km zdej.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Itak.. Samo nesposobnežem in unim ki ne znajo skrbet za ta motor lahko zariba..kmetek napisal/-a:Letos je po več kot eno letni pavzi spet na cesti, samo je že pozabu da ta forum sploh še obstaja. Avto pa še zmer služi svojem namenu, mislim da v Slo ga ima on še najdlje od vseh, ali ga je imel še kdo dlje? In glede na to, da števc za temperaturo olja ne pade pod 100°C, je avto zlata vredenMore pa met vsaj okol 230k km zdej.
Ker se ga vsi bojijo.... pazit moraš na temperaturo olja in je stvar rešena..
Neee... sej glih v temu je point
kmetek napisal/-a:...števc za temperaturo olja ne pade pod 100°C...
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Jaa sej to je okk
Problem je ker so vsi neučakani, da se lepo dvigne do 90 C
Ter Električna pumpa od vode ti more obvezno delat.. Ker čene si ga oplel.. (ko ugasneš avto )
hahaha.
Problem je ker so vsi neučakani, da se lepo dvigne do 90 C
Ter Električna pumpa od vode ti more obvezno delat.. Ker čene si ga oplel.. (ko ugasneš avto )
hahaha.
Kdo se pa še danes boji teh motorjev (ko jih skoraj ni več, oziroma so zgodovina)? LOL 
Drugače pa spidojc nima najdlje 16V-ja
.
LP, Primož
Drugače pa spidojc nima najdlje 16V-ja
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Opala, sam smo res nate pozabili. Pa še zadnjič sem govoril z njim, da ima izmed stare garde on najdle ventilarja. No da razložim, ventilar je še vedno živ in dela.
Pa nisem mislil na sebe
. Jaz že skoraj ne štejem zraven, ker se na leto mogoče samo 1x peljem, tako da v desetih letih odkar ju imam še jermenov nisem zamenjal (upam, da jih je vsaj kdo prej pred mano
).
LP, Primož
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Schkorc. Ce bos kdaj koli v life prodajal tvojga 16v mi obvezno sporoci !! Ceprav za doloceno ceno bi ga prodal ze jutri. To sem sigurenschkorc napisal/-a:Pa nisem mislil na sebe. Jaz že skoraj ne štejem zraven, ker se na leto mogoče samo 1x peljem, tako da v desetih letih odkar ju imam še jermenov nisem zamenjal (upam, da jih je vsaj kdo prej pred mano
).
LP, Primož
Pozabli ste na nasega waxa (Minela ) on ga se drzi.