Clio RS200
Re: Clio RS200
ok sprednje mam rešene
kaj pa zadaj predlagaš?
Drugače pa avto za 1x služ svojem nameni odkar ga imam cca 8 mesecu sem naredu 26k km 
zadi pa tut kej na ebayu najdi, kej podobnega originalu, zadnje bremze glih ne trpijo na tehle cliotih, tku da so praktično usake uredu. original ploščice za zadi so pa trw, nič posebnega.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Živjo 
Spet novi problem danes si mi je pojavilo ko sem se peljal avto ni šel nikamor iz avspuha je pokalo ko pr norcih , kot da bi ga zalivalo. Ko sem ga ogasnil in nanovo prižgal se zadeva ni več ponovila. Mogoče gdo ve kaj bi bilo?
P.S. Sveče so bile menjane pred 5kk
Lp Jan
Spet novi problem danes si mi je pojavilo ko sem se peljal avto ni šel nikamor iz avspuha je pokalo ko pr norcih , kot da bi ga zalivalo. Ko sem ga ogasnil in nanovo prižgal se zadeva ni več ponovila. Mogoče gdo ve kaj bi bilo?
Lp Jan
zna bit, da bo lamda crklnila, pr men je blo isto, pol je pa šla u maloro, tista spodnja pr sredinskem loncu.
hej
danes bil na testerju in ja napak je lambda sonda grem jo jutri iskat/narociti.
Bo pa letosnjo zimo ce bo vse posreci lepo v garazi prespau
lp Jan
danes bil na testerju in ja napak je lambda sonda grem jo jutri iskat/narociti.
Bo pa letosnjo zimo ce bo vse posreci lepo v garazi prespau
lp Jan
Pa ne morem verjet.. Kje so stari clioti ki niso sploh crkovali.. Vsaj meni ne..Janskii napisal/-a:Živjo
Lp Jan
To pa je dokaj novo in se neki crkuje, sinhron lambda itd.. Ni mi jasno kaj folk dela s temi avti ko ga kupi iz trgovine....
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
js ga zjutri zalaufam, pol ga pa takoj do blokade tiščim, dokler se ne segreje na delovno temperaturo. najbrš mi je zarad tega crklna lambda.
Hahahah. Verjetno ja.
Ne jaz primerjam kvaliteta starih avtom ter novih.
Ne jaz primerjam kvaliteta starih avtom ter novih.
Tko se prej segreje, aneDuli napisal/-a:js ga zjutri zalaufam, pol ga pa takoj do blokade tiščim, dokler se ne segreje na delovno temperaturo. najbrš mi je zarad tega crklna lambda.
Squealing tire is a happy tire 
a to se vozis, al na mestu? jst nevem kako se hitrej ogreje... morm stopat enkratDuli napisal/-a:js ga zjutri zalaufam, pol ga pa takoj do blokade tiščim, dokler se ne segreje na delovno temperaturo. najbrš mi je zarad tega crklna lambda.

Hej!!!Markolino napisal/-a:Pa ne morem verjet.. Kje so stari clioti ki niso sploh crkovali.. Vsaj meni ne..Janskii napisal/-a:Živjo
Lp Jan
To pa je dokaj novo in se neki crkuje, sinhron lambda itd.. Ni mi jasno kaj folk dela s temi avti ko ga kupi iz trgovine....
V enem letu sem naredil cca 35k km in ja menjal sem tesnilo oz se kupi kar ena tesnilna masa potem je šel sinhron 3 brzine in še lambda sonda vse ostalo je pa žal potrošni matarijal. In roko na srce avto ni več nov je star 5 let za sabo ima kar nekaj "težkih" kilometrov in so takšni stroški nekje normalni.
Bo pa avto konec meseca naprodaj zaradi nakupa avta z turbo pihalom
Lp Jan
Boš kupu turbo pihalce
če boš, boš dobrodošel med turbake
a turbina na bencinarju zdrži dlje kot pri dizlih ?
Moj slogan. ( Ni trubak za vsako nogo
)
a turbina na bencinarju zdrži dlje kot pri dizlih ?
Moj slogan. ( Ni trubak za vsako nogo
Namen je tak ja da se kup nekaj mal bolj zares
) bomo videli prvo mormo tega prodat potem pa se najdit enga lepga Lancerja
Kaj vozis ti??
lp jan
lp jan
Veliko sreče z iskanjem lepega Lancerja.
Si ne bi raje kakšnega megana rs250 privoščil?
Si ne bi raje kakšnega megana rs250 privoščil?