Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Re: Clio II RS ph2, l.'04 - predstavitev mojega avta
Mater zgleda hud 
Bom se že nekak znašel.Symon napisal/-a:Skoraj pozabil. Plastike nimam več, izgleda sem jo med čistilno akcijo zabrisal stran.
Jutri pa se bom spravil v predelavo zadnjega lonca,ker sem materjal končno nabavil,seveda inox.
http://www.clio197.net/forum/showthread ... -%28197%29" onclick="window.open(this.href);return false;
Za predstavo,če koga zanima.Lonec sem odprl samo ta sredinski del in izrezal vse te cevi,kje so luknjice.In sedaj bom direkt povezal vse z "Y" komadom.Notranji premer cevi sem vzel istih dimenzij kot je orginal.
Za predstavo,če koga zanima.Lonec sem odprl samo ta sredinski del in izrezal vse te cevi,kje so luknjice.In sedaj bom direkt povezal vse z "Y" komadom.Notranji premer cevi sem vzel istih dimenzij kot je orginal.
No ajde da čujem to čudo...
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
Nisem uspel napravit tak da,čez dva tedna bo,ker sedaj odhajam v Bangkok.MSrougeZX napisal/-a:No ajde da čujem to čudo...
Huh, tole z volanom mi je pa vsec - mene tudi pri mojem moti (pa poznam jih se nekaj), ker je volan malo predalec, razen ce imam noge pokrcene ko na minimotu
no, skor...

Se strinjam z Cr00k-om
Aja, pa sedež je previsoko 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Ah in spet smo doma.Ni sedež previsoko,mogoče se tak vidi na sliki,ker glih da vidim čez volan.skopusnik napisal/-a:Se strinjam z Cr00k-omAja, pa sedež je previsoko
Kaj te Silverstone platišča od Lagune gredo brez problemov gor, ni treba kakšnih distnančnikov? Nevem kakšna platišča bi dal gor za na track day...
Gre brez problema,pa še fajn na rob pride.toto46 napisal/-a:Kaj te Silverstone platišča od Lagune gredo brez problemov gor, ni treba kakšnih distnančnikov? Nevem kakšna platišča bi dal gor za na track day...
Super potem bom dal kar te gor, če ne pride kaj boljšega.
Po več kot tri mesece čakanja končno prispeli.Sedaj bomo še kasneje zavirali in čas na progi bo še boljši. 

čak 3 mesece si čakal za ene ploščice ?????????? wtf ?žižekrs napisal/-a:Po več kot tri mesece čakanja končno prispeli.Sedaj bomo še kasneje zavirali in čas na progi bo še boljši.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Ja,na žalost.Iz UK.
No, včeraj še svečke zamenjal sobota pa v Novi marof malo adrenalin sproščat.
No, včeraj še svečke zamenjal sobota pa v Novi marof malo adrenalin sproščat.
Nov nosilec za sedež doma narejen.