Kaj ti bo tuv če imaš original v homologaciji 18 vpisane? ET40 je na meji za megana Rsasmt napisal/-a:oj. se eno vprasanje imam zate: velikost alu platisc (npr: 18x8,5 et 40)? katere imas? jaz iscem in je stala za tuv. lp
Megane R.S. 250 Red&Black
Re: Megane R.S. 250 Red&Black
RENAULT Sport

evo iz prve roke: (za vse, ki bi si nabavili druga platisca): et 40 gre gor "glih za glih" ce je feltna do max 8j. probal (sicer brez gume tomason 18" 8,5 et40) pa spredaj ven gleda vec kot en cm. v homologacijskem kartoncku pa imam jaz polek dimenzije gum tudi dimenzije platisc. in vse so "cudne" (8.25, 9.25,...). torej: min et40 pri 8j alu, min et 45 pri 8.5j. in to je res minimalno, ker gre za mm. pa pozor na + in - pri et. lp
Čez vikend se lotu pa pripravo zimske felge za zimo.

Platisca so barvana? Ful zaziga rdeci logo.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Platišča so bravana z sprejem.
oj. koliko so velike crno rdece feltne? kateri et?
se to: ce te zanima kako bi rs zgledal spuscen z hr kompletom povej. moj se je spuustu.
18" ,ET 48 če se prav spomnim. Ja me zanima.
Ta mesec imam namen menjat svečke,prevoženih 59 800km. Pa me zanima katere kaj priporočate? Tnx za odgovore.
sam tiste ki priporoča renault ne se z svečkami zajebavat.DeNkO RS napisal/-a:Ta mesec imam namen menjat svečke,prevoženih 59 800km. Pa me zanima katere kaj priporočate? Tnx za odgovore.
Bi dal sliko gor pa ne znam:( kako jo napopam na ta forum? edit: razen linkana shrani.si? pac tako, da se vidi brez zunanjih povezav?
Zadnjič spremenil smt, dne 07 Okt 2014, 17:11, skupaj popravljeno 1 krat.
pejd na shrani.si,jo tam izbereš pa kopiraš link sem 
kateri link? tam so stirje.