Mégane II 1.6 16V

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
sanchy*

Re: Mégane II 1.6 16V

Odgovor Napisal/-a sanchy* »

K ti GTC zaparkira doma parkirišče Meganu pa Cliotu.. to je pa toooooo much! Hehhehe :P
Slika
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Lepa GTC-jka z lepimi feltnami :D
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
sanchy*

Ja.. ampak ne maram Oplov :P
Uporabniški avatar
sanchy*

A kdo ve zakaj mi na displayu napiše check injectors, k mam pržgano klimo.. pa mau zacuka tut. Lih na morje se peleva in je katastrofa s tem.. tut avto mi je ugasnu pr 90km/h. Kdo ve?
Uporabniški avatar
sanchy*

Neki z morja :)
Slika
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Odgovor Napisal/-a Storz »

Hud volvo :p
Uporabniški avatar
sanchy*

Slika

Tačko je dvignu :P
Uporabniški avatar
sanchy*

Slika

...kaj nej rečm?? ..:cry:
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Ujoj.. kako pa se je to zgodilo? Motor je še noter?
Uporabniški avatar
sanchy*

Je še notr... že 2 tedna sm slišala neke zvoke in sm jih povezala s tem, da je mogoče sfukan kak nosilc motorja. Un k je spodi mau težko, k je biu lansk let menan, torej sta preostala še 2. Noben mi ni vrjel... kao sm baba in kaj pa jst vem. No evo. Pri Dolgem mostu sm enga prehitevala, dala iz 3. v 2. In baaaaaaam.. nosilc je odtrgal. Res super. Dobr da se je to zgodil pri 40, 50km/h in ne več. Pa iz menjalnika kaplja olje, ker logično, je odtrgal polosovine.. upam da so cele...
Na netu iščem kok stane tale nov nosilc, pa kr nikjer ne najdem. Kdo približn ve?
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

Ti nosilci so pre-mehki,to je največji problem.Sčasoma dobijo luft in avtomatsko ima daljši hod in ga zato odtrga pri večji obremenitvi.Jaz sem na mojem, nosilec zapolnil z lepilom za steklo tako, da ma zelo mali hod sedaj.Se pa prenaša sedaj več tresljajev v avto.
Uporabniški avatar
sanchy*

Dons sva s storžom ugotovila da je nosivc čist okej, sam šrauf je odlomil. Bom druzga nabavla pa je. Rabm se ležaj za desno polosovino in nek nosivcek al nvem kaj bi blo tole:
Slika

Pa nov olje za menjalnik. Tko je pa nekdo silikon dau na šrauf k je na menjalniku :P Slika

Rabm še volanski končnik in zglob vilce ker je zanič. Na levi strani mam tko al tko za zamenjat še volanski končnik, tko da razmišljam še o menjavi zgloba vilce. Da bom mela use zamenjan :)

Upam da ne bo preveč naenkrat (finančno)... :?
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Ti pa res nimaš sreče s podvozjem...

Najboljše pomenjat vse na obeh straneh (zglob, končnik, spono), optiko in imaš mir nekaj časa. Ker drugače boš hitro spet še drugo stran šraufala, glede na to, da je zdaj avto spuščen in na velikih in širokih gumah.

(Offtopic: ima storz kakšne lite 13ke ali 14ke, po možnosti z (zimskimi) gumami za Clia?)
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Odgovor Napisal/-a Storz »

drhouse napisal/-a:Ti pa res nimaš sreče s podvozjem...

Najboljše pomenjat vse na obeh straneh (zglob, končnik, spono), optiko in imaš mir nekaj časa. Ker drugače boš hitro spet še drugo stran šraufala, glede na to, da je zdaj avto spuščen in na velikih in širokih gumah.

(Offtopic: ima storz kakšne lite 13ke ali 14ke, po možnosti z (zimskimi) gumami za Clia?)
Litke mam ene oroginal 14ke odslovenian open sam nevem ce bi prodaju mam komplet jeklenk 13 col pa ce bi se en let nazaj oglasu so ble gor zimske gume z ene 6mm profila..
Uporabniški avatar
sanchy*

Za material je šlo cca 300 eur.
Nov nosilec motorja, olje za menjalnik (3L), nov nosilec polosi - original (brez ležaja), nova polos, obnovljene in ojačane (rally program Vargalant) obe vilci in oba končnika.

Slika

Slika

Slika

Slika

...da sva dobila dol vilce je blo potrebno odstrant prednji del mostu.. a je kšn drug trik, da dobiš to dol?? :)
Odgovori