R5 GT Turbo l'88: Uresničitev otroških sanj
Re: R5 GT Turbo l'88: Uresničitev otroških sanj
Ti stari legendarni avti kot so: R5 gtt,p205gti,uno turbo in njim podobni si zaslužijo originalno stanje,ne pa neko šminko gor!
Pa brez zamere to je samo moje mnenje.
Je pa lepo in pohvalno to,da je avto poštiman kot se šika in da z njega ne visi vse.
Pa brez zamere to je samo moje mnenje.
Je pa lepo in pohvalno to,da je avto poštiman kot se šika in da z njega ne visi vse.
Legendarna, lepa petka... čestitke za projekt, ko si uresničiš tako željo.
Sej avto je cisto v originalnem stanju ni niti malo nasminkan in tak bo tudi ostal
zdej ce pa ni nalepka originalna to se ne pomeni da je to sminkanje....men je ta nalepka lepa za razliko od originalne zato sm tudi to gor nalimal
original nalepka pase na 5ke ki so tudi v originalni barvi
to je pa moje mnenje... 
Captur8: hvala
je res dober obcutek 
Captur8: hvala
eh bla blaTi stari legendarni avti kot so: R5 gtt,p205gti,uno turbo in njim podobni si zaslužijo originalno stanje,ne pa neko šminko gor!
vsi bi neke originale kot iz tovarne, potem pa pride mimo en malo znižan poširjen, z lepimi platišči predelanim motorjem...in tisti ubogi "original iz tovrne" izpade kot branjevka na modni reviji
enim je všeč original, drugim riž, tretjim nekaj vmes
ne vem zakaj tak halo zaradi napeke, avto ima celo original platišča gor, bolj original kot to pa že težko narediš
nalepka ni tako zelo mimo, kot je že omenjeno renault sport ni od včeraj, nalepke na spodnjem delu vrat so pa tudi v duhu tistega časa (imela 5gtt pa 11T, fuegoT, 18T...)
edino kar mene osebno moti je to, da je preveč generična in izpade malce poceni , jaz bi jo malce priredil
ne bo pa konec sveta zaradi tega, avto je lep
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
No lepo napisano.... 
Kot pravi stavek: vsake oci imajo svojega slikarja!
Kot pravi stavek: vsake oci imajo svojega slikarja!
Videna v sredo na krožnem v Trnovem. Nalepke sploh ne zgledajo napačno v živo, barva pa tudi ne
Super stroj
Super stroj
hehe, tam je kar pogosto
drugače pa hvala 
jutri se ge pa peljat do ljubljane kjer jo bodo na revoz peljali za razstavni avtomobil
jutri se ge pa peljat do ljubljane kjer jo bodo na revoz peljali za razstavni avtomobil
A ti si biw tale krivec za use
hec hec
Ne sej meni je blo super, sem do dobra stestiral novo Dacio Sandero Stepway pa se twingota dobim za dva vikenda
hehe
Slikco pa objavim jutri
Ne sej meni je blo super, sem do dobra stestiral novo Dacio Sandero Stepway pa se twingota dobim za dva vikenda
Slikco pa objavim jutri
hehe, petka tako seka ven s tega rdečega tepiha da se twinga sploh ne vidi
pa renault zgleda spet trpi za demenco, ker naslednik petke je clio ne twingo, kekci
pa renault zgleda spet trpi za demenco, ker naslednik petke je clio ne twingo, kekci
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Dolgan: Iz kod si ti ??
Če smem prašat.
Lep avto.. Mi je všeč full...
Če smem prašat.
Lep avto.. Mi je všeč full...
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
bam88 napisal/-a:Markolino sej ti piše v njegovem profiluPoglej desno pod sliko.
Jooj pa res hahah
Nisem opazil
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman