Renault Megane I ph2
Renault Megane I ph2
Imam problem z Megane letnik 2000. avto je bil zaradi tega že servisiran ampak očitno to ni bilo to, saj mi po 2 mesecih spet začne zajebavati. zadeva je sledeča: ko se peljem, se obrati sami od sebe navijejo na 2000rpm in tam tud ostanejo dokler ne ugasneš avta. zgleda nekak tko kokr da bi se mi gas zataknu ampak se ne, ker če pohodiš gas do konca ni nič. potem je pa problem vžgat spet avto,ker se pržge lih tolko da obrati gredo do 700 pol pa zmanka moči in se ugasne. ponavad pomaga počakat slabih 5 minut in pol normalno vžge in se pelje dokler ga je volja. prej se mi je zgodilo to ampak sem zabil v nizjo in gas do podna ter do doma nažigal avto kokr je dal,potem pa na ravnini dam v 5 prestavo da bi se normalno peljal in spet začne cukat, ponovim, v nizjo prestavo,zabijem v podn in se peljem do doma. bilo je pa zaradi tega menjano svečke ter kape ki so bile totalno fuč in naj bi bil to razlog,ter pumpa za benz. 2 znanca ki se malo spoznata na avte, da je mogoče loputa za zrak? ce mogoče kdo ve oz. se mu sanja kaj bi to lahko blo oz. je imel sam tak problem hvala za odgovor. LP,jure
Re: Renault megane 1 ph2
Pozdravljeni
No ja, citiram: " sem zabil v nizjo in gas do podna ter do doma nažigal avto kokr je dal," ........................................ tako se ne bo nič popravilo, samo še kaj se lahko pokvari....................
Kaj pa kakšen priklop na tester?
Lep pozdrav
No ja, citiram: " sem zabil v nizjo in gas do podna ter do doma nažigal avto kokr je dal," ........................................ tako se ne bo nič popravilo, samo še kaj se lahko pokvari....................
Kaj pa kakšen priklop na tester?
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Renault megane 1 ph2
to je verjetno 1.6 16V ?motor.kaj pa oringi na loputi