Na servisu sem vprašal
1. ali se lahko aktivira tempomat na Megane II 2003, saj ima nepeljavo že pripravljeno le stikalo bom namontiral in tipke zvezal. Pravijo, da se to ne da če ni serijsko. Enkrat sem nekje bral in so opisovali da ti morajo samo funkcijo tempomat aktivirat in potem se ti prikaže tudi ikona na armaturki in kaže ti nastavljeno hitrost.
2. če mi lahko nastavijo normalno intervalno brisanje brisalcev. V opremi ima senzorsko ampak prejšnji lastnik je menjaval šipo in so dali gor brez tega in sedaj imam samo brisanje ali pa nič. Rad bi imel navadno intervalno in me zanima če se to da. Na sevisu spet odgovor da ne.
Megane II - aktiviranje tempomata in intervalnih brisalcev
Re: Aktiviranje tempomata in intervalnega brisanje brisalcev
Vse od naštetega se da. Kliči drug servis.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
To verjetno zrihtajo samo na renault servisih z "examinerjem"?
Bi moralo iti tudi s CLIPom. Kolikor sem nazadnje gledal na servisu se da sigurno avtomatiko za luči (svetlobni senzor) nastavljat preko CLIPa.bomber111 napisal/-a:To verjetno zrihtajo samo na renault servisih z "examinerjem"?
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
S CLIP-om se sigurno da. Sem na svojmu moniral tempomat in senzor za dež izključil zaradi istega razloga. Imam pa isto megan 2, le da pri meni ni bilo puščene inštalacije in sem porabil kar nekaj časa, da sem napeljal tiste 4-kable iz kabine do motornega računalnika 
Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you.