Megane RS CUP

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
frendo

Re: Megane RS CUP

Odgovor Napisal/-a frendo »

Ma ja, grem mal dam za vikend pogledat ce so se ovinki na cest, pa bodo skor novi zlajfi. :D
Uporabniški avatar
frendo

Dons sm pelu avto na optiko (AMZS), ker mi ga je mal v desno uleklo. No po optiki mi ga se zdej desno ulece, sam da morm zdej volan v levo drzat. :D uglavnm sm pelu avto nazaj, na optiko, ker sm mislu da je dec zajebu in je seenkat gor dav, pa nanov pregledu pa je blo vse OK baje, in pol je meu idejo da zarad gum vlece. Ampak jst pa mislm da mam neki zvito, zato pa mi tud disk farderbava. Sm pa tud opazu, da mi zdej ne trese vec volana k zlajfam, sicer se cuti se vedno na pedalu mal. Uglavnm ma kdo kko idejo kaj bi lahko blo? premnik mogoce?
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

Sicer ne vem kako je to pri Meganih, ampak Clioti so znano po tem da vlecejo ze iz tovarne ven - lohka caras z optiko pa ne bo kej velik bolj :) sploh Cup podvozje, ker imajo mal bolj hardcore nastavitve :D
Slika
Uporabniški avatar
frendo

Hmm zanimivo... No sicer kolotek je biu pred nasavitvijo precej zamaknen, tko da cist tovarnisko ni blo predvidevam. :D
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Pri nas vsi sluzbeni avti od novega naprej vlecejo v desno. Isto je moja Laguna, ko sem jo kupil, s kompletno serijskim in prvim podvozjem. Po dveh optikah v nulo je isto vleklo v desno. Sele tretja optika (tam kamor vozijo v Astilbi) je bila popolna. Jo je pa delal en forumas z Laguno in pozna neko foro pri njih, kako nastelati, da gre naravnost.
Uporabniški avatar
UrbanD
Administrator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a UrbanD »

Pa ste to probaval na ravni cesti, da ni visela v eno stran?
Te avti majo že tolk direktne volane da se vsak naklon cestišča čut. Jz sm svojga prejšnga vozu samo in samo k Španu na optiko pa še to mi jo je delou 1h, pa vsakič sem se vmes 3x šu peljat da je pol nastavu tko da je blo prou :)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Uporabniški avatar
frendo

Ceprov jst sm sele pred kratkim upazu, da mi je zacelo vlect avto v desno oz. da ga je tolk zacel vlect v desno. To in pa problem z diskom mi da mislt da mam neki zjeb***. Sam ne razumem zakaj noben ne more pogruntat kaj je narobe. :D sicer pa kot sm ze reku, zanimivo je da mi volan ne trese vec sam se na pedalu se cut. Aja pa se neki sm opazu, ce v ovinku zapeljem v luknjo se slisi tak cudn zvok k da bi neki tko ne amortizirano udarl ob neki, sicer ni kovinski ampak bol zamolku, pa tud na volanu se mi ne zdi da bi blo kej lufta al pa kej, je pa cudno. Ke to kej povezano lahko?
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Trdo podvozje.
Uporabniški avatar
frendo

Pa ni tak tipicen zvok ce zapeljes v luknjo. Drugac se slis med zavojem, tezko opisem. :D
Uporabniški avatar
error 90

Odgovor Napisal/-a error 90 »

Mogoče ima perfo hub že malo lufta in ti poka.

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
frendo

Aha.. No tole bi se pa splacalo pogledat, hvala. :)
Uporabniški avatar
žižekrs
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a žižekrs »

frendo napisal/-a:Aha.. No tole bi se pa splacalo pogledat, hvala. :)
Tolko informativno ,če te slučajno zanima če nočeš dajat not orginalnega ker so kar dragi,pri Vargalandu jih dobiš za 20e.Sem oba menjal pred 4 mesci pa so še O.K.
L.p.
Uporabniški avatar
frendo

Aha to je lepo slisat. :) hvala za info. :)
Uporabniški avatar
SAVINJCAN

Odgovor Napisal/-a SAVINJCAN »

pjebi, kje kaj kupujete Brembo diske za megane rs 3? obstajali naj bi tudi od firme Kinetix, če sem prav zasledil?
Odgovori