Operacija: "TURBO"...
Re: Operacija: "TURBO"...
ne, tista je druga, bele barve pa ne vem a je navaden turbo ali quadra, zdaj je v novem oglasu, za 5k dobiš dva avta, ko si ravno sanjal v svoji temi o nečem bolj športnemdrhouse napisal/-a:Se ni ta pred casom prodajala oz bila v na sliki oglasu za eno drugo?
tole srebrno quadro smo pa imeli že enkrat čast videti na lokalcu, lepa je
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Hehe, a mi jo bos sraufal? 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
maš dnar?
I has bremsen

so jih dobili že nevemkdaj, ampak so jih pozabili do trgovine prinesti, zato me niso klicali...potem so jih našli v skladišču
I has bremsen

so jih dobili že nevemkdaj, ampak so jih pozabili do trgovine prinesti, zato me niso klicali...potem so jih našli v skladišču
Toliko ga nimam 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
stare bom dal goriro napisal/-a:Kaj pa ploščice?
avto je šel medtem k mehaniku na menjavo jermenov
in popravilo kompresorja klime....spet
ima kdo kakšen predlog kam naj dam klimo polnit?
Z kuponkotom v lj, nevem tocno cca 20€.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... 65&t=43756" onclick="window.open(this.href);return false; pr klemnu ti nardijo za 36€ drugač pa čaki na kšno uno ponudbo alla kuponko itd. sam tm vprašanje kdaj prideš pol na vrsto pa kolk ti jo nafilajo.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
ne na kupone ne grem, sem tudi jaz že slišal dosti slabih stvari, raje dan en normalen denar pa da vem da je kvalitetno narejeno
torej, avto sem dobil nazaj, plačal 400€in en drobiž, menjani so bli jermeni, napenjalec, vodna črpalka in popravljen kompresor klime, haube še nisem odpiral ampak avto dela, tako da motor je najbrž še not
pa malo moram omiliti slavospev ki sem ga pel novim gumam, zgleda so se uvozile...al kaj in ne držijo več kot na začetku, še vedno so boljše kot 7 let stare ampak ne za veliko
tako da ho ho vsem ki pravijo da se na gumah ne špara in da so stare za v kanto, nimate prav pika konc.
torej, avto sem dobil nazaj, plačal 400€in en drobiž, menjani so bli jermeni, napenjalec, vodna črpalka in popravljen kompresor klime, haube še nisem odpiral ampak avto dela, tako da motor je najbrž še not
pa malo moram omiliti slavospev ki sem ga pel novim gumam, zgleda so se uvozile...al kaj in ne držijo več kot na začetku, še vedno so boljše kot 7 let stare ampak ne za veliko
tako da ho ho vsem ki pravijo da se na gumah ne špara in da so stare za v kanto, nimate prav pika konc.
Filat za tak dnar prakticno ni mozno razen ce je plin ukraden 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
- R19-racing
- Kraj: koper
mi filamo za sestorcek piv 
Pa maš še tastar R12 plin verjetno? Boš "update-al" na novejšga? Ker starga že mal težko dobiš, sem v podobni dilemi
O katerih gumah je govora? To mogoče misliš v suhem, ko je asfalt zelo vroč? Ker ob normalnih pogojih in v mokrem, je razlika v gumah kot dan in noč.
O katerih gumah je govora? To mogoče misliš v suhem, ko je asfalt zelo vroč? Ker ob normalnih pogojih in v mokrem, je razlika v gumah kot dan in noč.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
sem že update na R134 naredil, par let nazaj, samo od takrat so problemi s puščanjem kompresorja, upam da bo tokrat držalo, baje imam garancijo eno leto, prejšni šalabajzer ni hotel slišat nič o kakšni garancijikmetek napisal/-a:Pa maš še tastar R12 plin verjetno? Boš "update-al" na novejšga? Ker starga že mal težko dobiš, sem v podobni dilemi![]()
ja tanove gume, ne vem najprej se držale kot bi bile z limom namazane, zdaj je pa nekam mlačen občutek
ni važno ali podnevi ali ponoči
najprej sem mislil da je cesta umazana, pa tudi zdaj ko jo dež redno opere ni neke razlike
ko sem se na racelandu vozil se mi je zdelo da dobro držijo, na cesti pa je zadnje mesece nekam preveč drsi
moram preverit tlak, kaj drugega itak ne more bit