Imam megane2 1.6 2003 , pred leti mi je kolega spremenil interval iz 2leti/30.000km na 1leto/15000km. Zdaj sem poskušal z delphi ds150e spremeni na 1leto/20000km.
Pa mi ne rata.
A ve kdo kako je z temi intervali, in kateri tester deluje?
V avtodata z Bosch, sploh ni menija?
sprememba severvisnega intervala megane2
Re: sprememba severvisnega intervala megane2
Kaj ko bi to uredili s Renault Clip-om??
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
tudi z autocom oz delphijem gre brez problema.plavko61 napisal/-a:Imam megane2 1.6 2003 , pred leti mi je kolega spremenil interval iz 2leti/30.000km na 1leto/15000km. Zdaj sem poskušal z delphi ds150e spremeni na 1leto/20000km.
Pa mi ne rata.
A ve kdo kako je z temi intervali, in kateri tester deluje?
V avtodata z Bosch, sploh ni menija?
Verjetno pa ste poskušali z ponaredkom, in diagnostik ni bil ravno pri stvari...
Drugače pa s clipom se to naredi bp (pod UCK komando).
l.p.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
Nazadnje sem poskušal z ponaredkom Delphi ds150e in sw je bil 2013.2.
Saj meniji so bili, pa pisalo je da je naredil. Ampak ko sem interval resetiral še je vedno pisalo 15000.
Saj meniji so bili, pa pisalo je da je naredil. Ampak ko sem interval resetiral še je vedno pisalo 15000.
kje pa si našel ukaze za spremembo, sam imam delphija pa tega ne najdem
v kolikor je zadeva original nas kontaktirajte!yaxo11 napisal/-a:kje pa si našel ukaze za spremembo, sam imam delphija pa tega ne najdem
Astilba d.o.o. smo tudi zastopnik za autocom/delphi za celoten balkanski trg.
V kolikor je ponaredek, pa velja po starem reku: Malo denarja malo muzike
drugače pa je vse odvisno od verzije programa. pod servisni interval se potem spremeni kvaliteta olja!
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!