Pozdravljeni,
vse preiskal pa ne najdem pametnih informacij. Zanima me, če ima kdo izkušnje z montažo originalnih xenon žarometov v scenica II faza 1?
Torej vem, da moram imeti luči (jih že imam), pranje žarometov, posebej posodo za pranje, nivomate, inštalacijo... Zanima me kako obsežno je to delo? vem, da bo treba kar nekaj razdret, ampak kaj. ima mogoče avto (oprema privilege) že kaj pripravljeno, recimo inštalacijo za nivomate,...itd. kakršnakoli informacija bi mi prišla prav...
Bi pa bilo najbolje vse skupaj prestavljati z enega razbitega avta....
LP Tilen
Montaža original xenon žarometov Renault Scenic II ph1 ??
- MeGaNe_16V
- Kraj: Zasavje, Maribor
Re: Montaža original xenon žarometov Renault Scenic II ph1 ?
Iskreno povedano...MeGaNe_16V napisal/-a:Pozdravljeni,
vse preiskal pa ne najdem pametnih informacij. Zanima me, če ima kdo izkušnje z montažo originalnih xenon žarometov v scenica II faza 1?
Torej vem, da moram imeti luči (jih že imam), pranje žarometov, posebej posodo za pranje, nivomate, inštalacijo... Zanima me kako obsežno je to delo? vem, da bo treba kar nekaj razdret, ampak kaj. ima mogoče avto (oprema privilege) že kaj pripravljeno, recimo inštalacijo za nivomate,...itd. kakršnakoli informacija bi mi prišla prav...
Bi pa bilo najbolje vse skupaj prestavljati z enega razbitega avta....
LP Tilen
Del inštalacije je potegnjen za senzorje višine. Manjka ti večja posoda za pranje stekel, manjka ti relejna plošča na UPCju (katero pa ni možno naročiti posebej, z njo so opremljena samo vozila s pranjem žarometov, manjka el. napeljava med UPCjem in drugo črpalko, potrebuješ še računalnik za žaromete (ki usklajuje podatke iz senzorjev višine in hitrosti). Ta relejna plošča je različna med fazo 1 in fazo 2 (konektorji).
Še najmanjši problem je namestiti večjo posodo ter šobe za pranje in jih povezati s posodo. Vse ostalo je potem veliko dela.
Privilege oprema ti ne pomaga veliko, mogoče, če je avto iz Italije...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.