Kango 1.9 dci 4x4 nima moči

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
shark22
Kraj: Hrastnik

Kango 1.9 dci 4x4 nima moči

Odgovor Napisal/-a shark22 »

lp.
imam problem z kangojam letnik 2003 1.9dci 62kw 4X4 ....nima moči ko pohodiš gaz grejo obrati zelooo počasi do 3500rpm ,na original testerju ni nobene napake ,zamenjal sem že :
senzor na odmični,naftni filter,merilec zraka (luftmesser) preveril sem turbino je tudi ok pedal za gas je tudi ok, zdej mi je pa že idej zmanjkalo idej kaj bi še zamenjal :roll:
če je kje kakšen strokovnjak bi bil zelo vesel njegovih nasvetov - jst sem obupal
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Kango 1.9 dci 4x4 nima moči

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Se je s testerjem gledalo napake, ali gledalo parametre delovanje motorja?? Po slednjem se bi morala videti napaka.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Mi je ze kar nerodno, ker se toliko ponavljam. Preveri EGR ventil, ki je znana hiba na 1.9dCi motorjih. Zapacan zna konkretno moriti motor - govorim iz lastnih izkusenj. Se ga scisti ali zamenja, scistiti je treba tudi vse vode.
Uporabniški avatar
shark22

z testerjam smo spremljali vse podatke o motorju pa ni nikjer nič posebnega ,egr ventil je tudi očiščen pa je isto.......
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Podatke ali parametre - kdo je bil zraven, da zna brati parametre? Po pregledu posnetka se vidi napaka!

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
shark22

avto dela :D ,sesalni kolektor je bil čist zabit z sajami od egr ventila ,tko da sem očistil koletkor zdej pa dela kot nov....
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

drhouse napisal/-a:Mi je ze kar nerodno, ker se toliko ponavljam. Preveri EGR ventil, ki je znana hiba na 1.9dCi motorjih. Zapacan zna konkretno moriti motor - govorim iz lastnih izkusenj. Se ga scisti ali zamenja, scistiti je treba tudi vse vode.
;)
Odgovori