Spremembo barve samo javiš na tehničnem? Al kak točno to gre? Rečmo če ga doma pihneš v neko barvo....kaj potem rečeš? Npr. rdeč je...?
Drgač pa luškan clio. Barva pa tak ubija.
Clio 182 Racing Blue
Re: Clio 182 Racing Blue
Gres na tehnicnega pogledajo pa vpisejo novo barvo v novo prometno.lisko napisal/-a:Spremembo barve samo javiš na tehničnem? Al kak točno to gre? Rečmo če ga doma pihneš v neko barvo....kaj potem rečeš? Npr. rdeč je...?
Hvala
wide napisal/-a:Gres na tehnicnega pogledajo pa vpisejo novo barvo v novo prometno.lisko napisal/-a:Spremembo barve samo javiš na tehničnem? Al kak točno to gre? Rečmo če ga doma pihneš v neko barvo....kaj potem rečeš? Npr. rdeč je...?
Hvala
Ja kaj pa če maš kr eno barvo? Ti imaš verjetno original barvo.....kaj pa če sam neki namešaš?
če maš kr'eno barvo, napišejo tisto kateri je najbliže.
Moja je neka čist "custom" zelena z zlatimi perlami in v prometno so mi napisali kodo za zeleno. Se ne sekirajo prav dosti, zakaj bi se ti
Moja je neka čist "custom" zelena z zlatimi perlami in v prometno so mi napisali kodo za zeleno. Se ne sekirajo prav dosti, zakaj bi se ti

Evo mal update....
Avtek dobil nove bremze spredaj brembo max groves diski + original ploščice, zadaj ferodo racing diski z ležaji + ferodo ploščice lepo opran zvoskan...

Avtek dobil nove bremze spredaj brembo max groves diski + original ploščice, zadaj ferodo racing diski z ležaji + ferodo ploščice lepo opran zvoskan...

A maš še vedno tiste čungalunga zadnje nastavke auspuha?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Čunga lunga haha od golfa r32 so bli... iščem kakšen ugoden izpuhUrbanD napisal/-a:A maš še vedno tiste čungalunga zadnje nastavke auspuha?
In še tukaj:
Tako danes RS prodan! Kupec je obveščen v usem od a do ž (iz črne pobarvan na modro, menjava motorja...) Ima tudi slike obnove!
Dogovorjena cena je 5650eu. Novi lastnik dirkač clio cup-a, tudi sam popravlja dirkalna vozila zelo pohvalil avto je povedal da jih je nekaj pogledal v Nemčiji in na Madžarskem in mu je ta vizualno in mehansko najbolj ušeč!
Sem vesel da gre avto v dobre roke (se bo uporabljal kot drugi avto). Malo mi je hudo ker gre avto tako daleč v tujino sta pa z punco obljubila da prideta naslednje leto na obisk
UrbanD: Po avto pride v četrtek.....tko da lahko tudi ti pripelješ svojega rs-a... bo on sigurno vedel zakaj nikamor negre... oz. gre veliko slabše kot Zoretova 172qa z 200kkm ter od Gregita rumen (moj pa gre bolše od obeh in po tvoje je kaj narobe??)
Tema se lahko izbriše.
L.P Anže
Tako danes RS prodan! Kupec je obveščen v usem od a do ž (iz črne pobarvan na modro, menjava motorja...) Ima tudi slike obnove!
Dogovorjena cena je 5650eu. Novi lastnik dirkač clio cup-a, tudi sam popravlja dirkalna vozila zelo pohvalil avto je povedal da jih je nekaj pogledal v Nemčiji in na Madžarskem in mu je ta vizualno in mehansko najbolj ušeč!
Sem vesel da gre avto v dobre roke (se bo uporabljal kot drugi avto). Malo mi je hudo ker gre avto tako daleč v tujino sta pa z punco obljubila da prideta naslednje leto na obisk
UrbanD: Po avto pride v četrtek.....tko da lahko tudi ti pripelješ svojega rs-a... bo on sigurno vedel zakaj nikamor negre... oz. gre veliko slabše kot Zoretova 172qa z 200kkm ter od Gregita rumen (moj pa gre bolše od obeh in po tvoje je kaj narobe??)
Tema se lahko izbriše.
L.P Anže