Plasti dip

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Re: Plasti dip

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Ferdo napisal/-a:ne ni moj jaz imam podobnega.
Sej vidiš mojega na sliki črna hauba.
Danes grem kupit RDS pa si bom ogledal cliota.
Pa dobro,potem imata identične....zadnji izpuh itd ;) Nima veze :mrgreen:
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
Photox
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Photox »

Je mogoče že kdo probal Foliatec? Berem po netu, da je bolj obstojen od PlastiDip-a in manj ga ponucaš (2x400ml za do 18" platišča recimo). Razmišlam o transparentnem za havbo, boke in odbijač.
M̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶a̶̶̶n̶̶̶e̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶ ̶̶̶P̶̶̶h̶̶̶2̶̶̶ ̶̶̶2̶̶̶.̶̶̶0̶̶̶ ̶̶̶1̶̶̶6̶̶̶V̶̶̶ ̶B̶l̶a̶c̶k̶ / C̶l̶i̶o̶ ̶R̶S̶ ̶1̶8̶2̶ ̶H̶o̶l̶o̶g̶r̶a̶m̶ ̶G̶r̶e̶y̶ / Megane 2 Ph2 1.9DCI Graphite Black / Twingo RS Ph1 Pearl Black || http://maticerzen.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Ferdo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Ferdo »

Photox napisal/-a:Je mogoče že kdo probal Foliatec? Berem po netu, da je bolj obstojen od PlastiDip-a in manj ga ponucaš (2x400ml za do 18" platišča recimo). Razmišlam o transparentnem za havbo, boke in odbijač.
Glede obstojnosti povej kateri PD misliš? ker jih je kr nekaj od Nemškega itd...
org. USA je bolj obstojen.
Uporabniški avatar
DINGO_9

Odgovor Napisal/-a DINGO_9 »

Saj je Photox omenil proizvajalca plastidipa katerega misli in to je foliatech (nemška zadeva). Glede tele obstojnosti se pa meni dozdeva, da vsak proizvajalec govori da je boljši in bolj obstojen in da narediš več z enim sprejem :D . Načeloma lahko pobarvaš dve 18" feltni z enim sprejem, samo dvomim ko imaš željo odlimati zadevo, da gre vse kot po maslu :D , pač le moje mnenje, da se ne bo kdo zapikoval :D
Uporabniški avatar
Ferdo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Ferdo »

Po dveh dneh dipanja, prvi "crash" nasploh, kot zakleto.. motorist mal poletu, sicer use OK:) plastidip pa trga gate!
Slika

nisem se mogo zadržat :) plastidip.si :)
Uporabniški avatar
frankie

Odgovor Napisal/-a frankie »

Ce prespricam platisce motornega kolesa in potem lepim gor utezi(centriranje)...A bi to slo ali ne?
Tadahalan Clio? NO WAY:)))
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

Ferdo napisal/-a:Po dveh dneh dipanja, prvi "crash" nasploh, kot zakleto.. motorist mal poletu, sicer use OK:) plastidip pa trga gate!
Slika

nisem se mogo zadržat :) plastidip.si :)
nevarno je dipati avto v tako stealth barvo ker potem postane neviden in dobi nadzvočno hitrost - rezultat je na dlani;
letala so lahko tako pobarvana ker v zraku ni motoristov in ovinkov
sicer pa, olupi plastidip stran in razpoka na odbijaču bo izginila

zdaj bom pa nehal :mrgreen:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori