Kje kupujete rezervne dele? (rabim zavore)

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
Kermit

Kje kupujete rezervne dele? (rabim zavore)

Odgovor Napisal/-a Kermit »

Čao

Sem pred malo večjim nakupom (4x zavorni diski + ploščice za Laguno III) pa me zanima kako se kaj ostali znajdete pri takšnih nakupih, da dobite ugodno in zanesljivo.
Sprašujem pa zato, ker je takšna poplava vseh teh trgovin in različnih proizvajalcev tako pri nas kot na spletu, da me po dobri uri internetnega brskanja že skoraj glava boli, ker že sam ne vem več kaj hočem. Vsak reklamira svojo robo zato jim ne verjamem na besedo :(

Skratka, katero znamko zavor in katero trgovino priporočate, lahko je tudi kakšna ugodnejša roba, da je le dobre kvalitete.

Hvala :D
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Re: Kje kupujete rezervne dele? (rabim zavore)

Odgovor Napisal/-a Storz »

Klele je en mansi doktorat narjen na to temo: http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... i+ploscice" onclick="window.open(this.href);return false; upam, da sm ti kaj pomagal
Uporabniški avatar
buscapé
Kraj: novo mesto

Re: Kje kupujete rezervne dele? (rabim zavore)

Odgovor Napisal/-a buscapé »

Tudi sam sem pred kratkim nabavljal material za servis svoje lagune III. Moral sem pa nabaviti filtre in pa prednje diske s ploščičami. Tudi sam sem šel v vse trgovine z rezervnimi deli in pogruntal, da veliko razlike med njimi ni. Tako, da najbolj da pokličeš v vse trgovine pa vprašaš kaj imajo in koliko stanejo. Nimajo v vseh trgovinah vse znamke zavor. Pa tudi nekaj popusta dajo, samo je odvisno koliko so pripravljeni spustiti ceno. Sam sem potem ugodno dobil prednje original diske, ploščice pa ATE, ki jih tako vgrajujejo na pooblaščenih servisih.
Renault laguna grandtour Initiale (2.0 dci 127 Kw)
Odgovori