PlastiDip, una guma v spreju.
Sem se z njem igral na spliterju.
Najprej sem doooolg časa čakal eno super-duper lepilo od Foercha za popravilo odbijačev, s katerim sem se, kot z vsemi faj stvarmi

, seznanil pri Mihi (Labong Dizayn). Res je kul zadevca, dvokomponentna, črna, močna in zelo hitro sušeča, prehitro celo... Prvi dve tubici sem v navalu navdušenja stisnu u šusu, druga tranša pa še kar noče priti...
Torej... prejšnji teden sem se naveličal čakati Foerch in pogledal na eBay ali je tam kaj podobnega in ja, sem našel tole...
praktično identična zadevca, morda se za odtenek počasneje strdi, kar je super, ker tist od Foercha je res hitr, žal pa uporablja drugačne miksirne palčke in mi tiste od Foercha ne koristijo nč. Pa tok velik sem jih nabavu
Da se vrnem k zgodbi o PlastiDipu... Ok, sem dobil to lepilo z eBaya takoj, mislim, da v parih dneh in se za vikend spravil lepiti spliter. Sem ga zlepu, zbrusil, našprical s špric kitom, brusil in potem pobarval s črno barvo. Tisto za auspuhe in čeljusti barvat, +800°C. Je ful lepo izpadlo, potem pa za zaključek nanesem še eno plast tega PlastiDipa, da bom dodatno zaščitil zadevo...
Ja, ku*ac, se je na eni strani vse neki namehurilo

Sem bil jezen, fuL. Pa popravljat se ne da nč, ker ko začneš ta PlastiDip dol vlečt, gre valda ves dol. Sem vseeno probal rešiti, kar se je rešiti dalo, ni tako lepo, kot bi lahko bilo, spet nek polizdelek, a enostavno nisem imel več časa, da bi naredil tako, kot se zagre. Bil je nedeljski večer, ura deset.

Pobarvano s PlastiDipom, nekaj sekund predno se je namehurilo...
In tako imam še vedno ta task na to-do listi. Zrihtat spliter... Vsaj dolgčas mi še ne bo prav kmalu