Malo vec bo treba napisati/opisati
Megane 2 ph2 pok pri volanu
Re: Megane 2 ph2 pok pri volanu
Servo pumpa, gumice koncnikov, lezaj amortizerja, stabilizator...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Opazil da je sneta oz. uničena manšeta volana. Je možno da zaradi tega škripa ? Zdaj sem jo odrezal in grem jutri po novo. bomo videli.
http://www.salomon.si/oglas/motorna-voz ... e/14.N2HZX" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.salomon.si/oglas/motorna-voz ... e/14.N2HZX" onclick="window.open(this.href);return false;
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Manseta drzi mast v volanski sponi in preprecuje dostop vode in svinjarije. Tako, da je mozno, da zaradi tega skripa. Ne pozabiti ponovno namazati spone z mastjo. Ne sparaj 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Ni blo to. Ampak škripanje povzročajo ležaji na amortizerjih, tista guma. Sem probal pošpricat z wd40 pa ni več škripalo
skratka treba menjat..
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Kot je že napisal Mate0, za škripanje oz. cviljenje ob obračanju volana je kriv ležaj amortizerja. Strošek ni velik, je pa dosti dela s tem in pa orodje za to morate imeti. Baje pa tudi pomaga za kratek čas, da nalijete olje zgoraj v šalčke.
Ko sem imel Laguno 2000 ali Megana 2001 nevem točno pri katerem avtu sem to rihtal, je bila za pok kriva gumica stabilizatorja. Strošek je minimalen, dela pa tudi ni dosti.
Ko sem imel Laguno 2000 ali Megana 2001 nevem točno pri katerem avtu sem to rihtal, je bila za pok kriva gumica stabilizatorja. Strošek je minimalen, dela pa tudi ni dosti.