2.0 dci razočaranje

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: 2.0 dci razočaranje

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

@legenda
- Najprej zamenjate mehanika, poiščite si kakšnega spodobnega, ki bo znal kaj več kot vaš, ker po opisu v prvem postu ................. lahko vaš mehanik servisira samo Zastavo 101, kajti vse kar je nad letnikom 95 bi bilo že prezahtevno.
Vozilo naj vam pregleda mehanik/mojster/popoldanec, fizično in s testerjem ( spotoma lahko zloži viseče mapce v ECUju in vrne prvotne nastavitve ), ko se bo vedelo kaj vse je potrebno popraviti/menjati, se boste lažje odločali kako naprej.

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
legenda

Odgovor Napisal/-a legenda »

Mogoče je bilo res vse skupaj napisano v afektu. Pač me jezi, ker mi avto ni bil podarjen in sem ga pošteno plačal. Seveda vsak pričakuje da bo avto vsaj nekaj let šel brez večjih okvar, ne pa da bo že po pol leta vse začelo crkovat.
Očitno imate prav glede uvoženih avtomobilov vendar se bojim, da tudi pri nas ni nič bolje. Vsak komaj čaka, da te nategne. Verjetno tudi mehaniki niso veliko boljši, rad bi nekoga, ki stvar za normalno (pošteno) ceno temeljito pregledal, ugotovil v čem je težava in seveda popravil.
Avta ne mislim prodajati, vsaj dokler je v takšnem stanju ne. Ima kar dosti opreme:navigacija, delno usnje, tempomat...
Uporabniški avatar
legenda

Odgovor Napisal/-a legenda »

Fan napisal/-a:Pozdravljeni

@legenda
- Najprej zamenjate mehanika, poiščite si kakšnega spodobnega, ki bo znal kaj več kot vaš, ker po opisu v prvem postu ................. lahko vaš mehanik servisira samo Zastavo 101, kajti vse kar je nad letnikom 95 bi bilo že prezahtevno.
Vozilo naj vam pregleda mehanik/mojster/popoldanec, fizično in s testerjem ( spotoma lahko zloži viseče mapce v ECUju in vrne prvotne nastavitve ), ko se bo vedelo kaj vse je potrebno popraviti/menjati, se boste lažje odločali kako naprej.

Lep pozdrav
A mi lahko priporočate kakšnega takšnega (Gorenjska ali Lj z okolico)?
Hvala
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Za temeljiti pregled vozil + pregled s testerjem se bo mehanik/mojster/popodanec zamudil cca 2 uri, torej lahko računate nekje do 50€. Veliko delavnic, pa pregleda/diagnostike ne obračunava v koliko se vozilo uredi pri njih. Skratka preden se odločate za pregled in servis, preverite kakšne pogoje ima delavnica.
legenda napisal/-a: A mi lahko priporočate kakšnega takšnega (Gorenjska ali Lj z okolico)?
Hvala
Za servis so vam že svetovali, lahko pa malo pogledate po forumu ....................... pa je hitro jasno kdo od prisotnih na forumu servisira vozila....................

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
revier

Odgovor Napisal/-a revier »

legenda napisal/-a:

@legenda

Lep pozdrav
Hvala
Če prebiraš kaj teme pod naslovom "Okvare in pomoč" ti bo takoj jasno kdo se spozna, na te stvari" (pomoč - lahko prebereš nickname nad mojim postom) ali pa kot sem omenil že v predhodnem postu - serviser priporočen iz strani Renault kluba.
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

legenda napisal/-a:

@legenda

Lep pozdrav
Hvala
Ko ti tole berem... A je avto iz Italije ali Belgije? Tam so namreč se prodajale Lagune 2.0 dCi z 96kW!
Kaj je dejansko na stvari (podatki o moči) pa se da videti na osnovi VIN številke.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
igor64

Odgovor Napisal/-a igor64 »

lahko poskusiš pri Podlipniku: UROŠ PODLIPNIK s.p. AVTOMEHANIKA, POT ZA KRAJEM 38 4000 KRANJ 041 510 078 (GSM), dolgo že servisira samo Renaulte, pri njem imam dober občutek. lp
Odgovori