Vel Satis 2,2 dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
dunstar
Kraj: Brežice

Vel Satis 2,2 dci

Odgovor Napisal/-a dunstar »

Sedaj vozim laguno 2, 1,9 dci in sem zelo zadovoljen z njo. Počasi prihaja čas menjave in zgrel sem se za še malo večji Reaultov avto in sicer Vel Satis. Kolikor vem je avto ladja, za vozit užitek in 2,2 dci motor problem.

Kupujem ga z motorjem 2,2 dci in me zanima če sem se rešil večjih težav če menjam ojčne ležaje. Zanimamajo me tudi ostale težave pri avtomobilu.Cena vzdrževanja, cena rezervnih delov in njihova dobavljivost, ker vam da avtov pri nas na cesti ni veliko. Na kaj naj bom posebej pozoren pri nakupu...skratka čim več podatkov.

Uporabljam funkcijo išči a ne najdem veliko uporabnega.

Hvala za odgovore!
Renault Laguna GrandTour 1,9 dci privilege lux
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Re: Vel Satis 2,2 dci

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

V koliko niste vešči pri tem, s seboj vzemite mehanika s testerjem. pozoron naj bo, koliko KM se je hodilo čez servise - to lahko veliko pove o vzdrževanju vozila. Predvidevam, da bo vozilo uvoženo - prevoženi KM ...............................

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
dunstar
Kraj: Brežice

Odgovor Napisal/-a dunstar »

Vozilo ima 190000 prevoženih kilometrov.
Renault Laguna GrandTour 1,9 dci privilege lux
Uporabniški avatar
Jonathan

Odgovor Napisal/-a Jonathan »

Magičnih 190k po števcu. Preverite zgodovino kilometrov na servisu, če je uvožen in je že pred 7 leti v ITA mel 150k, se recimo umaknite.
Uporabniški avatar
Gregorijus
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Gregorijus »

Če bi rad takega z realnimi kilometri, ti ga jst mogoče prodam. Pa se za ojnicne ne rabis skrbet :D
Slika
Odgovori