Laguna 2 1,9 dci nima moci
Laguna 2 1,9 dci nima moci
Moja laguna me je danes nekaj zacela zajebavat...do sedaj brez tezav, zdaj pa avto nikamor ne gre. Ce dam gas do podna avto z tezavo doseze 2000 obratov. Ne javlja nobene napake samo avto nikamor ne gre. Vozi se z tezavo vendar brez dima in cudnih zvokov, vse ok samo nikamor ne gre... Max 30 km/h. Tankam na petrolu in do sedaj je bilo vse ok. Prosim za pomoc. Hvala.
Renault Laguna GrandTour 1,9 dci privilege lux
Re: Laguna 2 1,9 dci nima moci
Ali električni gas dela? Kaj kaže na armaturi od signalov.
ejlaaaaaaa
probaj priklopit na tester.jaz sem pred kratkim menjal "SENZOR TURBO-POMNILNIKA"(mi je vrglo v varno/pomožno vožnjo).Vsaj je pokazalo na racunalniku to napako(ki je bila odpravljena,del zamenjan in avto dela kot urica).
lp
probaj priklopit na tester.jaz sem pred kratkim menjal "SENZOR TURBO-POMNILNIKA"(mi je vrglo v varno/pomožno vožnjo).Vsaj je pokazalo na racunalniku to napako(ki je bila odpravljena,del zamenjan in avto dela kot urica).
lp
...
živjo dunstar!
zanima me, kako si rešil problem oz kaj je bilo menjano - popravljeno?
lp.
zanima me, kako si rešil problem oz kaj je bilo menjano - popravljeno?
lp.
RENO 4EVER
Ja popravljeno...menjali so mi naftni filter in stvar dela kot mora.
Renault Laguna GrandTour 1,9 dci privilege lux
Naftni filter menjujte pri vsakem servisu. Zadeva stane max 15€, menjas ga pa v 2h minutah.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
X2
V večini primerov je to ceneje, kot ponovni obisk mehanika/mojstra/popoldanca, tester, kakšno brez vezno podiranje in iskanje napake.
Res je za par evrov dražji letni servis, pa vendar ............................... poceni, je lahko na kraju drago!
V večini primerov je to ceneje, kot ponovni obisk mehanika/mojstra/popoldanca, tester, kakšno brez vezno podiranje in iskanje napake.
Res je za par evrov dražji letni servis, pa vendar ............................... poceni, je lahko na kraju drago!
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;