Pokanje vrat
-
nejc ruparcic
Re: Pokanje vrat
to ti poka zadržač vrat meni je isto pokal in sem šel po rablenega za 10€in sedaj je dobrobby napisal/-a:Začela so mi pokati vrata na sovoznikovi strani, ko jih zapiram. Se da to kako drugače rešit, kot da kupim nov pant.
- R19-racing
- Kraj: koper
"Zadržač" vrat se vzame ven in se ga podre , tisti kolešček je izrabljen - ni več okrogel.
Vzame se ga ven in pobrusi spet na okroglo obliko pa sestavi nazaj .
Pri meni je to uspelo in ne poka več ! Ko bo spet pa gremo v zamenjavo koleščkov !
Vzame se ga ven in pobrusi spet na okroglo obliko pa sestavi nazaj .
Pri meni je to uspelo in ne poka več ! Ko bo spet pa gremo v zamenjavo koleščkov !
Zadnjič spremenil mansus, dne 18 Apr 2014, 09:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Pozdravljeni !
Težava v teh vratih je zelo pogosti pojav. Jaz sem tudi rabljenega kupil pa mi je vseeno začelo spet pokati, pa sem vajeti vzel v svoje roke in naročil nekemu mojstru, da mi napravi enak oz. identični del ( kolešček ) pa sem razdru in zamenjal. Zdaj deluje kot nov iz trgovine
Še slike :
1.) Menjava zgornjega koleščka
2.)Menjava zgornjega koleščka

3.)Menjava zgornjega koleščka

4.) Menjava zgornjega koleščka

5.)Menjava zgornjega koleščka

6.) Menjava zgornjega koleščka

7.) Menjava zgornjega koleščka

8.)Menjava zgornjega koleščka

9.)Menjava zgornjega koleščka

10.)Menjava spodnjega koleščka

11.Menjava spodnjega koleščka
)
12.) Menjava spodnjega koleščka

13.)Menjava spodnjega koleščka

14.)Menjava spodnjega koleščka

15.)Končni izdelek

16.) Razlika med starim in novim

Upam, da je komu v pomoč. LP, Marko

Težava v teh vratih je zelo pogosti pojav. Jaz sem tudi rabljenega kupil pa mi je vseeno začelo spet pokati, pa sem vajeti vzel v svoje roke in naročil nekemu mojstru, da mi napravi enak oz. identični del ( kolešček ) pa sem razdru in zamenjal. Zdaj deluje kot nov iz trgovine
Še slike :
1.) Menjava zgornjega koleščka
2.)Menjava zgornjega koleščka

3.)Menjava zgornjega koleščka

4.) Menjava zgornjega koleščka

5.)Menjava zgornjega koleščka

6.) Menjava zgornjega koleščka

7.) Menjava zgornjega koleščka

8.)Menjava zgornjega koleščka

9.)Menjava zgornjega koleščka

10.)Menjava spodnjega koleščka

11.Menjava spodnjega koleščka
)

12.) Menjava spodnjega koleščka

13.)Menjava spodnjega koleščka

14.)Menjava spodnjega koleščka

15.)Končni izdelek

16.) Razlika med starim in novim

Upam, da je komu v pomoč. LP, Marko
To je še najboljša rešitev, če le imaš kaj smisla za takšno igračkanje. Priporoča se edino ta košček narediti iz novilona, ki je trši in obstojnejši, ker takšne in drugačne plastike se slej kot prej spet obrabijo...
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Ja res je malo igrackanja
ampak vseeno potegni crto pa reces za malo denarja lahko ustimas Renaultovo hibo
, ker denar za nov omejevalec dat je predrago in brezveze. Jst sem porabil cca. 45 min za enega na zacetku, ker lihk neves kako stvar funkcionira
pol pa zalavfa in imas v piclih 25 min urejeno na komad ne
. Jst sm se odlocu ko bo zacelo pokat podret in ponovi vajo:). 
A bi bil kdo, ki ima znanje in primerno orodje, pripravljen naredit tele kolescke za kaksno normalno ceno? 
Tud jest prosim za te koleščke, če jih je kdo pripravjen nareditfrendo napisal/-a:A bi bil kdo, ki ima znanje in primerno orodje, pripravljen naredit tele kolescke za kaksno normalno ceno?
Ali pa vsaj točne mere. Saj je skoraj v vsaki vasi kdo, ki jih zna naredit, le brez mer moraš najprej razdret, najt majstra in material, pa da naredi - je lahko par dni mimo.
LP, Samojed
Samojed napisal/-a:Ali pa vsaj točne mere. Saj je skoraj v vsaki vasi kdo, ki jih zna naredit, le brez mer moraš najprej razdret, najt majstra in material, pa da naredi - je lahko par dni mimo.
Tud to bi ze precej pomagalo.
Pozdravljeni !
Imam jst razdrto
. Imam nekega mojstra, ki je ful natančen. Meni je naredil identičnega
, se mi zdi, da celo iz istega materijala. Po praznikih se bom pogajal o ceni . Se mi zdi, da se cena giblja tam nekje od 5€ do maxx 10€ / kos. Kar je več je preveč. Ga bom vprašal pa vam sporočim, da mi poveste koliko komadov naročim. Lp, Marko
Imam jst razdrto