Servis
- lagunabreak
Servis
Avto mi sporoča,da moram v 30 dneh opravit servis. Rad bi vedu,ali je to potrebno na pooblaščenem Renault servisu, ali gre tudi pri popoldancu. Zanima me, kako je z resetiranjem števca oz. izrabljenosti motornega olja. Je potreben tester oz. računalnik? Katero olje gre not? Kaj pa okvirna cena servisa? Scenic, 2.0 dci, aut.,let. 2009,46000 km. lp
Re: Servis
Priporočam servisno delavnico Astilba d.o.o. TEL: 040 171 052
Naredili bodo vse, tudi števec resetirali, po opravljenem servisu
pa za polovico cene na uradnem servisu bodo naredili to vse. Predvidevam pa, da je na vrsti "glavni" servis saj je avto star 5 let in v kolikor jermeni, vodna pumpa ipd. še niso bili menjani, potem bo to potrebno menjati zdaj, četudi avto nima še toliko kilometrov.
Naredili bodo vse, tudi števec resetirali, po opravljenem servisu
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
- lagunabreak
Ja avto bo hmal star 5 let,ma ima verigo,tko,da...
Pozdravljeni
Je bil odgovor uporabnika @UrbanD, kar dovolj ............................ vse vam bodo uredili + garancija
Lep pozdrav
Je bil odgovor uporabnika @UrbanD, kar dovolj ............................ vse vam bodo uredili + garancija
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
- lagunabreak
Ok hvala obema.Fan napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav