stabilnost
stabilnost
Zdravo! Rabil bi kakšnen nasvet pomoč glede avta,ki je pred kratkim dobil novo obutev dimenzije 205/40/17. Sicer je problem v stabilnosti avta ...in sicer ga kr neki zanaša ko grem.levo desno in to.pri nizki hitrosti ...je kakšn luft v montiterjah ?volan? Prou nestabilno gre cez ovink in obcutk ko se avto zravna spredaj cutis kako se še zadaj ...kar ko sem imeu zimske gume gor tega ni bilo ...je pa fora da je biu avto spuščen in ni blo še optike ...sam tok upliva to??
Re: stabilnost
ful vpliva. pejt čimprej na optiko da ti gum ne požre.
Squealing tire is a happy tire 
Bom naredu! Si mogoce mu kej izkušenj s poverlexom? Se da se kej zbolšat podvozje?
S powerflexom ziher ne, s čim drugim pa se da narest marsikej 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja sem vidu posnetek in ni glih prava zadeva
kaj pa je kej naprimer?:)
Ko boš naredil optiko, bo drastično boljše.
Moraš računati pa tudi na to, da nižja in širša guma bolj plava po kolesnicah v primerjavi s tanjšo.
Moraš računati pa tudi na to, da nižja in širša guma bolj plava po kolesnicah v primerjavi s tanjšo.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Gume zamenane optika narjena ...avto gre v piko!!!! Ni nobenga več problema od zgoraj naštetega ...gume pa mišelin pilot sport 3
Odlično. Gume si dobre kupu. Jih imam na mazdi. Držijo odlično, le obraba je malo prevelika..
Squealing tire is a happy tire 
Ja super so! Mi ni nač žou! Glede obrabe bomo pa videl hehe