Galerija - clio (v6), megane, ....
Sam ocitno ti res potem nisi vidu nobenga drugega cliota kot sam tega.Ta clio je zunaj obicni 16v clio.Vse je orginal razen sprednjega odbijaca, ki je podaljsan in ima vecjo luknjo za intercooler.mloncar napisal/-a:tega rdecga cliota sm zasledil na enem angleskem forumu in mi je ful vsec! men, edn najlepsih cliotov (odlicno zgleda, pa se pod haubo ima veliko konjenico)
Najlepsi?Dalec od tega. Poglej mal slike drugih res hudih cliotov odzunaj.
Kar pa ma ta auto pod haubo je pa cist druga zgodba.Tuki bi pa res lahk bil eden najhujsih
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
100 ljudi, 100 cudi!darkdog24 napisal/-a:Sam ocitno ti res potem nisi vidu nobenga drugega cliota kot sam tega.Ta clio je zunaj obicni 16v clio.Vse je orginal razen sprednjega odbijaca, ki je podaljsan in ima vecjo luknjo za intercooler.mloncar napisal/-a:tega rdecga cliota sm zasledil na enem angleskem forumu in mi je ful vsec! men, edn najlepsih cliotov (odlicno zgleda, pa se pod haubo ima veliko konjenico)
Najlepsi?Dalec od tega. Poglej mal slike drugih res hudih cliotov odzunaj.
Kar pa ma ta auto pod haubo je pa cist druga zgodba.Tuki bi pa res lahk bil eden najhujsih
men nacickani avtomobili niso vsec.. ..sem privrzenec diskretnega styling in iz tega vidika mi je tale rdec clio bomba! na zunaj skoraj standarden 16V, lustne feltne in pa strup pod haubo!
PS: verjetmi, da sem na netu videl ze veliko slik cliotov
Dobro sam potem ti nebi mogu ocenjevat autov
, ker bi naredu diskriminacijo do drugih predelanih avtomobilov, ki so dejansko navzunaj predelani, kar v tem primeru pri tem cliotu to nedrzi.Zgleda obicni 16v kokr sm reku le z podaljsanim sprednjim odbijacem.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.