Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž
Re: Clio Slovenian open No. 64, by Storž
@kmetek: Sm samo prašal, ker bi jih dal za manj k za 10% tvojih "gr.A"
Najboljše je to k majstri "popravjo" tolk dobr da se čez par mescev vse uščije, ob tem "predelajo" amortizer tako da ni več za nikamor. 
Enigma motorsport
Ma evo, za 5% cene mojih jih pa vzamem, bodo če druzga ne, lep okras na steni al pa za razkopat jih, prnes u soboto na RL
Kako se jih servisira verjetno veš? No, moji so imeli samo na vrhu zvrtano luknjo, da so zamenjali olje, jo pošvasali in use skp postružli. Zato mam tud dvojni konus na vrhu batnice
Jenko, Vuga & company tunerji verjetno 
Kako se jih servisira verjetno veš? No, moji so imeli samo na vrhu zvrtano luknjo, da so zamenjali olje, jo pošvasali in use skp postružli. Zato mam tud dvojni konus na vrhu batnice
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
evo sm zmonterov tole na avto.. (slike pridejo, zbov telefon) ampak mislm da grejo saj za enkrat gor v-maxxi ker je avto tumač previsok spredej je šov 5 cm gor in zgleda kot traktor.. neki tazga kukr seriski 1.2 z dobrimi fedri
menjalo se je vse.. vse gumice na stabilizatorju (obol in nkol več ne menjam), novi baje trši sileni, novi spodni končniki, novi ležaji ena nova pesta, novi ležaji na amortizerjih itd... sam volanski končniki so ostal stari ker ko se menja motor gre anallogna volanska letu notr..
Zdej problem je z optiko ker je špura čist preveč zaprta in čim je rahu ovink gume škriplejo..Do road tripa mislm, da nebo uspel nardit orng tko, da bom najbrš za silo na štirk potegnu tok, da bo saj prbližn.. (bo pač požrl gume jbg itak so za stran..)
Glede vožne kolkr sm sprobov sm kr precej zadovoln mogoče je malenkost pretrt za to težo mašine (1.4) ker rine spredn konc vn.. bomo sprobal z v-max-i pa bomo vidl kaj bo potem...
grem zdej šravfat
ediet: cca 1,5 h kasnej
avto z v-maxi se pelje skor slabš kukr s prejšnim starim podvozjem
no saj moji občutki so taki.. morm za probo nataknt še tastare fedre na bilsteine pa da vidmo.. Mislm da bo ostala kr traktorska vrjanta
čeprov jutr upam, da mi uspe optiko na prbližn poštimat mogoče se bo pol kej bolš pelal.. 
menjalo se je vse.. vse gumice na stabilizatorju (obol in nkol več ne menjam), novi baje trši sileni, novi spodni končniki, novi ležaji ena nova pesta, novi ležaji na amortizerjih itd... sam volanski končniki so ostal stari ker ko se menja motor gre anallogna volanska letu notr..
Zdej problem je z optiko ker je špura čist preveč zaprta in čim je rahu ovink gume škriplejo..Do road tripa mislm, da nebo uspel nardit orng tko, da bom najbrš za silo na štirk potegnu tok, da bo saj prbližn.. (bo pač požrl gume jbg itak so za stran..)
Glede vožne kolkr sm sprobov sm kr precej zadovoln mogoče je malenkost pretrt za to težo mašine (1.4) ker rine spredn konc vn.. bomo sprobal z v-max-i pa bomo vidl kaj bo potem...
grem zdej šravfat
ediet: cca 1,5 h kasnej
avto z v-maxi se pelje skor slabš kukr s prejšnim starim podvozjem
Traktorski Clio z 182 cup vzmetmi
tok hudo se sliš, zgleda pa pol tko ane.. 

16V motor je malo težji in če odrežeš en navoj spodaj kjer so 3 skupaj, pride avto glih ene 2cm nižji. Moj je imel vrh gume poravnan z blatnikom na 195/50-15.
Če ti fedri niso všeč, jih pa jest uzamem
Če ti fedri niso všeč, jih pa jest uzamem
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Fedri so mi ušeč sam zaenkrat bom na v-max-ih niti niso tok švoh zdej ko je optika naštelana.. uni grejo pa gor ko gre 1.8 notr.. zdej z temi fedri od v-maxa je avto visok tok k prej tko, da zaenkrat tale setup pol pa una mal bl hard vrjanta.. upam da bo to čimprej :p
Morm še enkrat premenat na tatrde za probo
Kok je bla pa optika zgrešena pa ni za v javnost
Morm še enkrat premenat na tatrde za probo
Kok je bla pa optika zgrešena pa ni za v javnost
Guznu šibedah :S šov iz šihta ko sm ga hotu odrt se je odpru samo na pov in ustavu (postran) potem sm mel kar precej dela, da sm ga zasilo zaprl. Toliko, da če bo dež, da najbrš nebo notr teklo... Po zvoku sklepam, da se premika vodilo samo po eni strani. Oz zadeva čev čas tovče tko kukr ko zapreš do konca.. Ampak tovče v obe smerii sama šipa se ne prmika nikamor.. Tovčenje se sliš samo na voznikovi strani na sopotnikov je bolkone tišina.. Najbrš se je snela kakšna zadeva na vodilu ampak nekako nevem kako prideš zravn... mi lahko kdo omaga ?
Nekje sm že nekaj bral na forumu ampak trenutno nenajdem..
Nekje sm že nekaj bral na forumu ampak trenutno nenajdem..
če maš na elektriko pa d nočeš stropa uničit, moreš strop dol uzet... je pa od šibedaha nazaj zaliman na streho, tako da glej kako ga boš dol dajal da neboš naredil cvikla na strehi.... pa ne uporabi kakšne zajle da bi ga odrezal dol kot to nekateri delajo, da neboš zlomil stropa.... jaz sem si naredil nekakšen podalšek zza olfa nož ter lepo počasi rezal ga dol, je pa zamudno:)
Potem je potrebno komplet šibedah razkopat, da se zadevo popravi ?
Hvala za odgovor!
Hvala za odgovor!
- R19-racing
- Kraj: koper
js mam sibedah od r 19 16v elektricen ce te zanima 
Sej moj je tud električn.. no zdej ni nč ker se neda odpret..
- R19-racing
- Kraj: koper
nevem ce pase od 19 tke na cliota..kompletnega dam za 60 eur 
bom pomojm kr mojga zrihtu
ker tega probavanja če paše mam počas dost
hehe..
Je blo dost, da sm mogu skor komplet podvozje spredej zamenat ker to use paše med sabo
dons popravu motorne kable (upam da bojo prežvel ker sm mogu poštukat kable od lambde.. ) + 2 nova kabla potegnu pa nekje na pov poviv inštalacijo na novo.. Dobu par stvari iz peskanja ene par kosov je že na mašini..
iščem kkšne bl ugodne cevi za vodo ker cca 300€ za original lih ne dam.. ponaredke se dobi pa sam 3 cevi od 7mih
v petek grem v prit prašat kok pride če bi jih nardil ker druge opcije ni.. Če bo predrago grejo zaenkrat gor stare...
Kkšne slike pa čez cajt.. zaenkrat niti ni kej dost več za pokazat..
Je blo dost, da sm mogu skor komplet podvozje spredej zamenat ker to use paše med sabo
dons popravu motorne kable (upam da bojo prežvel ker sm mogu poštukat kable od lambde.. ) + 2 nova kabla potegnu pa nekje na pov poviv inštalacijo na novo.. Dobu par stvari iz peskanja ene par kosov je že na mašini..
iščem kkšne bl ugodne cevi za vodo ker cca 300€ za original lih ne dam.. ponaredke se dobi pa sam 3 cevi od 7mih
Kkšne slike pa čez cajt.. zaenkrat niti ni kej dost več za pokazat..
mogoče kdo ve kdo dela cevi za vodo ? Oz kje naročit ? Ker aftrmarket nedobiš v štacuni.. original so pa 300€ + kar je preveč...
biv sm pr prit-u ampak nedela takih.. rabm predusm te T kose.. prit dela samo use 3 lukne isti fi jest mam pa različne..
Mi lahko kdo pomaga iz kje naročit če se da dobit kje na netu kolkr sm gledu sam nism najdu nič.. je pa za clia rsi 1.8 F3P oznaka motorja K 7 12, 110 Km
biv sm pr prit-u ampak nedela takih.. rabm predusm te T kose.. prit dela samo use 3 lukne isti fi jest mam pa različne..
Mi lahko kdo pomaga iz kje naročit če se da dobit kje na netu kolkr sm gledu sam nism najdu nič.. je pa za clia rsi 1.8 F3P oznaka motorja K 7 12, 110 Km
Tko kot je reku...čekiraj e-bay, se marsikakšen zaklad pokaže...pa pobrskaj za silikonskimi cevmi, če kje zvohaš komplet za tvoj motor.
Če je ravno, ni zabavno.