Megane RS CUP

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
frendo

Re: Megane RS CUP

Odgovor Napisal/-a frendo »

Sicer sem sprobal z glicerinom pa ni nc pomagalo.. :( bom se mal silikona probu... :)
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Meni je isto skripalo pa sem znamazal z onem k se da dobit za nego teh gum okrog vrat. Poanta tega je da namazi z necim da bo mastno. Magari z neko mastjo :) . Potegni tudi pleh kjer gume nasedajo ko zapres varata. Meni trenutno ne skripa ob zvijanju sasije. Lp

ps: namazi tudi v tisti utor na vrhu vrat. Kjer mas na vrhu dve ala gumi. In vse okrog po gumi ki tesni vrata.
Uporabniški avatar
frendo

Ja sej lih pr temu utoru je problem ta skriple.. Sem namazal z glicerinom k je precej mastn pa ni pomagalo.. Bom probu se kako mast ce bo delvalo. :)
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Uf, če glicerin ni pomagal, jaz s čim drugim nebi preveč pacal, da ne bo še slabše, ko se v tisto mast ujame prah in svinjarija. Pri meni je bilo samo še slabše če sem po stehi pacal s kakimi žavbami.

Probaj res u nulo spucat, pa namazat s čim za obnovo gumiranih delov avtomobila. Recimo Kleers ima nek "Rubber & Plastic Trim Dressing in je zelo kul zadevca.

Aja, pa to ni zdej reklama za Kleers, ki se ga dobi pri Loco-tu (Enigma), lahk tut kej podobnega :)
Slika
Uporabniški avatar
frendo

Lih to me skrbi, da bom meu ceu auto smirast.. :P sm temeljito spucu z milnco in je vsaj za 60% bols... Ampak se vseeno slisi. Bom tud sprobal s kakim zascitnim sredstvom. :)
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Odgovor Napisal/-a Storz »

Musko dej bl naglas pa maš rešen ;)
Uporabniški avatar
frendo

Hehe... To vsi pravjo, sam mi direkt na uses skriple pa ne pomaga lih.. :D sm se neki naredu, res da sm si skor prst udrezu ampak ce bo delval, se je splacal.:P Grem pol na testno vozno, pa porocam kako bo ratal, pa postam kko sliko. :)
Uporabniški avatar
frendo

Zgleda, da ena sorta italjanskega "maxi brila" bol pomaga k glicerin. :O Sm naspricu use in zdej se mn skriple :D sam se vrata razdrem pa namazm vse gumice notr po vratih pol bo pa ze skor dobr. :D Drgac pa moj mastermind plan, pr katerem sem skor prst zgubu ni delvov. :P
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

Eeeee....ka si pa potem delal z prstom ??Se dobro da je gor :) lp
Uporabniški avatar
frendo

Mah... Moja briljantna ideja je bla da bi seeno dihtungo zravn dal.. :P in sm pac rezu na kose.. Pol sm pa nekako uspel prjet noz namest za rocaj, za rezil pa na pouno stisnu pa sm si lih tle cez spodn del potegnu, nasreco nism kite zapeu... :P uglavnm bistvo je da moja briljantna ideja ni uspela.. :D sm pa zdej precej zadovoln s tem max brilom.. Edin najdu sm se un del k pride pas na tisto stangico odspodi da je odlosan.. Tko da bom to zasraufu pa bo pomoje cist brez zvokov. :P
Uporabniški avatar
frendo

OMFG... Nemors verjet, pogruntu sm kua je ropotalo. :D odzadi, za B stebrickom je bla tapeta/plastika neki cudn staknjena, pa je rozlalo. Res je da sm tud utore v vratih za okno namazal s silikon sprejem... Ampak bistvo je da ne rozla vec.. Happy happy. :)
Uporabniški avatar
frendo

No po enmu dnevu je spet zacel ropotat zgleda ni bla tapeta kriva. :) pol sm se pa slucajno doma uglasu in sm od fotra dubu najbols nasvet... Un kurcev filc na vrh vrat sm namazu s crno voscenko... Ponosno lahko porocam, da sem ze drugi dan brez skripanja in upam da tko ostane se kk dan. :D
Uporabniški avatar
frendo

A kdo pozna koga v okolici LJ, ki bi mi kvalitetno naredu wrapping strehe. Se pravi odstranitev stare folije, in lepljenje nove? Ker ta ze res grdo zgleda, sem sicer mal gledov ze po netu, sam ne vem h komu se splaca it.
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

dr.glass
Renault Laguna 2 Grandtour (2007) ph2 2.0DCI 127kw - sold
Renault Clio II (2001) 1.4 16V Grand Confort - sold
Renault Megane 3 RS (2010) - sold
Renault Clio II (2002) 1.4 16V Privilege -Sold
Renault Megane IV Grandtour (2017) 1.5 DCI Bose - Daily
Uporabniški avatar
frendo