Imam Renault scenica 1.6 16V letnik 2000 in ga pri določenih obratih ( npr. na avtocesti ) zaduši in začne čudno ropotati
Renault Megane Scenic ''zaduši'' pri določenih obratih
Renault Megane Scenic ''zaduši'' pri določenih obratih
Pozdravljeni!
Imam Renault scenica 1.6 16V letnik 2000 in ga pri določenih obratih ( npr. na avtocesti ) zaduši in začne čudno ropotati
.. Ko ga ugasnem in nazaj pržgem je pa za določen čas vse ok. A ima kdo takšen podoben problem? Me je kr mal strah se vozit po avtocesti
.. Lep pozdrav!
Re: Renault Megane Scenic ''zaduši'' pri določenih obratih
Zdravo,
Brez priklopa na tester, te iskanje napake pride zeloooo drago. Govorim iz svojih izkušenj.
Sem pred kratkim mel podobno težavo na mojem 16v, po vseh tegobah, mi je kolega avto priklopil na tester in pokazal je lambda sondo, začasno sem jo odklopil in težave so izginile.Sem pa jo seveda zamenjal.
Lp
Robert
Brez priklopa na tester, te iskanje napake pride zeloooo drago. Govorim iz svojih izkušenj.
Sem pred kratkim mel podobno težavo na mojem 16v, po vseh tegobah, mi je kolega avto priklopil na tester in pokazal je lambda sondo, začasno sem jo odklopil in težave so izginile.Sem pa jo seveda zamenjal.
Lp
Robert
Re: Renault Megane Scenic ''zaduši'' pri določenih obratih
Zamenjaj filter bencina, če ga je premalo na rampi, začne klenkati in to vodi v prebijanje bata. Lahko je ošvohela pumpa za bencin, ko se segreje.