Megane gt line "blue"
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Re: Megane gt line "blue"
Meni se je pri prejšnjem avtu (ibiza l.03) zgodilo, da je mimo filtra vseeno prišel kdaj kakšen list in je ropotalo dokler ga ni ven pihnilo oz zdrobilo 
@Shusuglao ce neves odgovora na prispevek,taksne glupe odgovore nerabis pisati.
@2fast... to tudi predvidevam,da je mimo filtra prislo kaj v ventilator. V bliznji prihodnosti bom razkopal in da vidimo.
@2fast... to tudi predvidevam,da je mimo filtra prislo kaj v ventilator. V bliznji prihodnosti bom razkopal in da vidimo.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
meni je tudi pri cliotu tako nekaj rožljalo samo pri nizki hitrosti ventilatorja pa je bil krivec razcefran filter klime avto je bil pa star dobro leto
Ja slisi se ko je ventilator na prvi al drugi hitrosti.

ja kako naj vem, a sem jasnovidec, povedal sem svoje mnenje, se mi pa ne zdi posebno glupo, a ni filter zato tam, da ne gre listje v ventilacijo?zakumi napisal/-a:@Shusuglao ce neves odgovora na prispevek,taksne glupe odgovore nerabis pisati.
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
ja res je namenjen,da zaustavi prah,listje... se pa lahko zgodi,da izpod filtra pride v ventilator.

Zdi se mi da prvi odbijac ni dovolj pricvrscen,zato bi rabil pomoc,ce veste kje so vijaki kateri drzijo odbijac. Dobrodosel link,ce je.

Ja kje se ti pa zdi da ni? Nad masko (oz. med lučmi), spodaj, pri blatnikih??
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
V predelu luci,ko primem pri meglenkah se premika gor dol.

Ma ti novejši avti so itak vsi tako spredaj narejeni,da malo bolj brcneš pa pade vsa ta plastika dol to je zaradi naleta pešcev da pade na "mehko"
Glede ventilatorja...
pri našemu cliotu je bila nalepka z serijsko številko dela nalepljena na ventilatorju
in potem se je nekako na pol odlepila in drgnila ob ohišje.
pri našemu cliotu je bila nalepka z serijsko številko dela nalepljena na ventilatorju
in potem se je nekako na pol odlepila in drgnila ob ohišje.
Katera zarnica je v meglenki in kako se zamenja?
Edit: ker se pocasi bliza servis, me zanima ce je vredu olje ELF EVOLUTION SXR 5W40 ,oziroma katero priporocate?
Edit: ker se pocasi bliza servis, me zanima ce je vredu olje ELF EVOLUTION SXR 5W40 ,oziroma katero priporocate?

Re: Megane gt line
up!
zakumi napisal/-a:Katera zarnica je v meglenki in kako se zamenja?

H11
https://www.youtube.com/watch?v=nbJlEuzdb-8" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=nbJlEuzdb-8" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala,sedaj pa v nakup rumenih,če koga zanima jih prodam.