Zdravo fantje, mene zanimajo, kako se gibajo cene za diske in ploščice (spredaj + zadaj) za Laguno 2, 2004. Ate, Brembo, TRW, Lucas itd.
Hvala.
Diski in ploščice
Re: Diski in ploščice
Pozdravljeni
Osebno se bi odločil za ATE. Drugače pa pokličite po trgovinah, cene so kar lepo različne. V koliko vam bo ATE zanimiv, me pokličite ( 031-797-021 dopoldan od 08 do 12 ure ), da pogledam za cene ( pri sebi imejte prometno - podatki )
Lep pozdrav
Osebno se bi odločil za ATE. Drugače pa pokličite po trgovinah, cene so kar lepo različne. V koliko vam bo ATE zanimiv, me pokličite ( 031-797-021 dopoldan od 08 do 12 ure ), da pogledam za cene ( pri sebi imejte prometno - podatki )
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Prednji disk BREMBO cca. 60 eur/kom, ATE cca. 70eur/kom enako TRW, zadnji diski z ležajem BRAMBO cca. 100 eur/kom, ATE cca. 110 eur/kom , TRW cca. 120eur/kom(za zadaj recimo dobiš SNR ali SKF za tam 95 eur/kom)
Ploščice prednje in zadnje BREMBO(48, 38) ATE (70, 50) TRW (50, 40).
Vse cene so okvirne in z ddv., seveda pa se dogovori tudi za kakšen popust... in vedi da tudi kakšen Zimmerman, Ferodo...so se tudi izkazali kot odlična izbira...
l.p
Ploščice prednje in zadnje BREMBO(48, 38) ATE (70, 50) TRW (50, 40).
Vse cene so okvirne in z ddv., seveda pa se dogovori tudi za kakšen popust... in vedi da tudi kakšen Zimmerman, Ferodo...so se tudi izkazali kot odlična izbira...
l.p
Jst imam zdej cca 100k km gor kombinacijo Brembo + TRW ploščice in sem zadovoljen. Zaviranje je natančno, da se lepo dozirati. Sem res zadovoljen. Sprednji diski so kot novi, zadnjim se malo pozna obraba, ampak še zdaleč nič kritičnega. Sprednje ploščice so super, zadnje bodo počasi za menjavo.
Cca 2 leti nazaj sem dal cca 50€ za sprednje diske in cca 70€ za zadnje z ležajem (po komadu). Za ploščice se ne spomnem, sam definitivno niso bile 50€ sprednje in 40€ zadnje, pač pa vsaj 10€ manj vsake. Vzel sem na Herkulesu s članskim popustom. So pa zdej na polno začeli tudi s Zimmermanom. Cen nisem preverjal - teta na blagajni pravi, da so zelo zelo konkurenčne. Pokliči
Cca 2 leti nazaj sem dal cca 50€ za sprednje diske in cca 70€ za zadnje z ležajem (po komadu). Za ploščice se ne spomnem, sam definitivno niso bile 50€ sprednje in 40€ zadnje, pač pa vsaj 10€ manj vsake. Vzel sem na Herkulesu s članskim popustom. So pa zdej na polno začeli tudi s Zimmermanom. Cen nisem preverjal - teta na blagajni pravi, da so zelo zelo konkurenčne. Pokliči
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Hvala vsem, to se potreboval! 
par mesecev nazaj sem nabavil komplet spredi/zadi ATE + 1L zavorne tekočine in je bilo vse skupaj 350€