pozdravljeni.
torej imam problem. pred tednom sem kupil renault laguno 2.2 dt. Opazil sem da slabše vžiga in sem šel kupit nove, daj jih zamenjam. in dve že menjam, pridem do tretje vrti se brez da bi jo sploh začel redno odvijat. enako pri četrti. torej imam težavo pri kateri nebi rad jemal dol glave. pozna kdo koga v prekmurju, ki bi mi pomagal jih vzet ven brez jemanja glave dol?
laguna 1 2.2 dt zlomljena grelna svečka
-
simonvukan123
Re: laguna 1 2.2 dt zlomljena grelna svečka
Pozdravljeni
Za ta namen obstaja posebno orodje, ki pa tudi ne dela čudežev. Lahko se zgodi, da se zlomi med izvlačenjem, torej jo polovico ostane notri, ali kar je še slabše .................. samo spodnji del
Preverite pri lokalnem mehaniku/mojstru/popoldancu, ali ima to orodje. Osebno bi pred posegom preveril kakšen strošek bo to. Lahko je na kraju presenečenje - v negativnem smislu.
Naj bi imela to orodje vsaka normalna avtomehanična delavnica, že zaradi svojih potreb.
Lep pozdrav
Za ta namen obstaja posebno orodje, ki pa tudi ne dela čudežev. Lahko se zgodi, da se zlomi med izvlačenjem, torej jo polovico ostane notri, ali kar je še slabše .................. samo spodnji del
Naj bi imela to orodje vsaka normalna avtomehanična delavnica, že zaradi svojih potreb.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
-
simonvukan123
možno tudi prlekija ali štajerska.
Kot pravi >Fan, pozanimajte se tudi o strošku v primeru da je treba sneti glavo motorja, ker bo strošek popravila v tem primeru kar visok. Drugače pa avto lepo segrej, in probaj takrat odviti. Noben servis vam ne bo mogel garantiati da bo šlo odviti brez da svečka poči...Če prav razumem se v vašem primeru vrti na mestu, torej so problem navoji...za dobro popravilo tega pa vsekakor demotaža glave...
l.p
l.p