Malo manj kot 79.000...tako, da se je naprava že amortizirala. Bi se še enkrat odločil za kombinacijo benz+LPG. ....samo verjetno s Prinsom.jurko napisal/-a:Lepo to slišat. Koliko km pa že imaš?
GScenic 1,4 TCE
Re: GScenic 1,4 TCE
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Jst mal razmišlam da bi tud zmontiral, pa nevem kako bi plin tanov 1.2tce prebavlu hehe 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Verjetno čist OK, sej ne gre za neko "space shutle" tehnologijo. Bodi pozoren le na to, da bo sistem prilagojen neposrednemu vbrizgu goriva, kar za razliko od mojega imajo novi TCe motorji.jurko napisal/-a:Jst mal razmišlam da bi tud zmontiral, pa nevem kako bi plin tanov 1.2tce prebavlu hehe
BMW 323i (1983)
Najprej bo treba še malo na stran dat, potem pa počas v to zadevo it. Mogoče bo do takrat že kdo preizkusu 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
V soboto pri 81125 menjane gume:
Goodyear Effi Grip Performance 512€ z montažo
V ponedeljek pri 81307 servis:
Filter kabine
Filter zraka
Filter olja
Olje
V Stajerski Avtodom 231,39€
Goodyear Effi Grip Performance 512€ z montažo
V ponedeljek pri 81307 servis:
Filter kabine
Filter zraka
Filter olja
Olje
V Stajerski Avtodom 231,39€
BMW 323i (1983)
kooolkoo si plačal za servis? Jaz sem brez filtra zraka plačal za vse 148€ za mojega 1.6. Oče toliko za svojo laguno dci 180 plačuje komplet servis.
Kakor koli zanimive cene.
lp
Kakor koli zanimive cene.
lp
Jaz vem da sa tak servis nebom dal vec kot 100€. Izberite drugega serviserja. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Kam bos pa peljal?? Jaz sem moral se na pooblascenega ker je v garanciji. Po garanciji pa nebom vec. Ker je olje 100% drazje pri njih. jat ka servis normalno kosta nekje 80-90€. Lp
231€ za en običen servis bencinarja!? Pa sej niso resni......
1 liter ELF 5W-400 900W stane na servisu 10€ brez DDV, v Leclecrcu pa sem nazadnje plačal zanj 8€. Torej ni 100% dražje. Pa sem bil sumičav glede olja v Leclercu, saj pakunga ni bila zaprta tako kot sem navajen...UrosJ napisal/-a:Kam bos pa peljal?? Jaz sem moral se na pooblascenega ker je v garanciji. Po garanciji pa nebom vec. Ker je olje 100% drazje pri njih. jat ka servis normalno kosta nekje 80-90€. Lp
Sedaj ne vem kakšno brozgo zlivate vi vi avto.
Filter kabine stane 25€ (Mann ogljični), ostale krame sploh ne dajem v avto.
Sedaj za 80€ se lahko naredi servis z italjanskimi ponaredki vsega materijala in olja. Pa če ti striktno samo olja in filtre pomenja da je v eni uri fertik in to na fuš pod kozolcem.
Verjetno je Nejkotu brez veze zapraviti nekaj ur svojega prostega časa z iskanjem kozolčarja in viseti tam popoldne ker dopoldne tak mojster nekje dela. Tudi sam sem tak. Meni je pomembno, da avto lahko uporabljam naprej in da me ne čakajo kakšne nepredvidene okvare, ker se mojstru ni zdelo (ker nisi naročil, pazi) da bi preveril. In me posledično obvesti o stanju kaj je nujno še popraviti takoj, kaj lahko počaka.
Poleg tega, jaz peljem avto 1x letno na servis, sem si preračunal da ni bistvene razlike med uradnim servisom in neuradnim (fušarji so out-of-question) na letni ravni. Razen seveda v tem kako bom uveljavljal odgovornost, pa komfortnost (nadomestno vozilo, prilagajanje, pick-up in podobno). Vsak naj se odloči sam. Meni varnost, zanesljivost in zadovoljstvo odtehta več kot pa 40€ morebitnega prihranka.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
not vlivam olje elf competition in pri njih stane nekaj malega cez 50€ , drugace dobis isto olje z istimi podatki za dobrih 25€. sem drzal posodo v rokah in dobesedno je vse isto na njej gor kot na tisti za 25€ tudi made in. filtri so do 10€ cenejsi isti, vozil bom pa k kolegu ki ima s.p. in decko obvladanstvari kot se sika. delo me pa kasira 25€. s.p. ma odprt odkar je sel na svoje 5 let in se moras tudi do 3 tedne v naprej narocit ker ima abnormalno guzvo. toliko o cenah. in verjami da je tudi meni prvo da avto gre brez problema se naprej.cvendar ne za te astronomske cene. Saj na pooblascenih servisih majo radi taksne ki dajo 200€ za servis na 5 let starem avto. lp
Na pooblascen servis,sem redna stranka ze 10 let kar se pozna pri racunu.UrosJ napisal/-a:Kam bos pa peljal?? Jaz sem moral se na pooblascenega ker je v garanciji. Po garanciji pa nebom vec. Ker je olje 100% drazje pri njih. jat ka servis normalno kosta nekje 80-90€. Lp

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Me veseli, da ste se razpisali o cenah...takole, kot sem preverjal po dokumentaciji za nazaj, sem za enako opravljena dela dve leti nazaj na drugem servisu plačal slabih 200€. In ja, tudi meni se zdijo na ŠAD izjemno dragi, vendar je pač tako naneslo, da mi je trenutno, kljub malo višji ceni, ŠAD najbolj odgovarjal.
Danes sem imel še plinski servis....24€, in smo z servisi za eno leto konec...upam. Aja, še ploščice bom mogel enkrat menjat...in ne dam gor nič druga kot original, ki mi držijo že od novega.
Danes sem imel še plinski servis....24€, in smo z servisi za eno leto konec...upam. Aja, še ploščice bom mogel enkrat menjat...in ne dam gor nič druga kot original, ki mi držijo že od novega.
BMW 323i (1983)
Ti kar toči Competition, na pooblaščencih že vsaj 2 leti točijo Evolution (navodilo tovarne).UrosJ napisal/-a:not vlivam olje elf competition in pri njih stane nekaj malega cez 50€ , drugace dobis isto olje z istimi podatki za dobrih 25€. sem drzal posodo v rokah in dobesedno je vse isto na njej gor kot na tisti za 25€ tudi made in. filtri so do 10€ cenejsi isti, vozil bom pa k kolegu ki ima s.p. in decko obvladanstvari kot se sika. delo me pa kasira 25€. s.p. ma odprt odkar je sel na svoje 5 let in se moras tudi do 3 tedne v naprej narocit ker ima abnormalno guzvo. toliko o cenah. in verjami da je tudi meni prvo da avto gre brez problema se naprej.cvendar ne za te astronomske cene. Saj na pooblascenih servisih majo radi taksne ki dajo 200€ za servis na 5 let starem avto. lp
Sicer je pa vse skupaj b.v. samo prosim, ne z takimi idiotskimi glede cen in nategovanja. Če tebi ustreza tak način servisiranja v redu, drugim mogoče ne. In ja, jaz raje čas ko je avto na servisu koristno porabim. Če ne drugega, da zaslužim za servis.
Zadnjič spremenil robertp, dne 27 Mar 2014, 13:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.