Kar se pa tistega, da preprostost določenega opravila zagotovo napoveduje težave na obzorju, se pa ne bi mogel bolj strinjati.
Sem za vikend lepil izolacijo po avtu in v soboto je šlo vse narobe, vsako tapeto sem moral vsaj dvakrat snet, ker sem kaj pozabil priklopit, al pa pršraufat... Potem pa je šlo v nedeljo vse, kot po maslu. Nič nisem zajebal, vse je šlo s prve in ko sem se na koncu dneva lotil "tauhanja" enega malega plastičnega čepa izpod armaturke zgolj z kosom lepilnega traku, mi je, proti vsem pričakovanjem, tudi to uspelo. Kar nisem mogel verjeti! Potem pa tisti čep nataknem na tapeto, je šel komaj gor, res komaj in sem še preizkušal ali bo dol padel, pa ni nič kazalo, da bo, pa vzamem tapeto v roke, da malo spucam svinjarijo, našpricam s čistilom, vzamem v roke krpo, ko zaslišim... Tk, tk, tkkkk... Pogledam tapeto če je čep še tam, ga ni bilo. Popizdim, premečem celo garažo, se plazim po tleh, buljim, svetim, preklinjam, a ku*čevega čepa nikjer.
Po pol ure iskanja obupam, žena mi že teži kje sem... primem za kljuko garažnih vrat, se še zadnjič ozrem nazaj in kaj zagledam skoraj sredi garaže?! Hudiča malega! Joj, kako sem se razjezil... Ej, to je bil prototip mrfija.
Pol sem naslednji dan vse vrgel skupaj, ni šlo čisto brez zapletov, a tako očitno mora bit, če ni, je sumljivo