Tudi če mi renoji ne bi bili všeč, bi me verjetno izgnali od doma, če bi kupil kaj drugega glede na to kaj vse že imamo

Bo še vedno, vendar ga ne bo več toliko....sploh pa ima ta Megan gromozanski predal s pokrovom na vratihcasiop3 napisal/-a:zanimivo. skoda sam za prodal v naslovnu da ga ne bo več
Delam vzporedno z objavami, tako da ne bo vsak dan update-aclio open napisal/-a:Sem že mislil, da se bom sedaj nagledal fotk projekta, je pa samo teaser...

hmm nwm...vse kar dajem v avto mam ze doma, radio bi mogu pa kupt. Ko kaj najdem skrito v omari gruntam kako bi pasalo v avto in zacnem hitet rezat plastikeStorz napisal/-a:Lepo da rihtaš ampak zakaj že v osnovi nisi uzel radia na tač ? kej tazga kot ima sanchy ? zadeva paše ko ta na mamo notr brez kakršnih koli predelav (ok odrezat je treba plastičo "palčko" katera je med predalom in radiem to je pa use).. pač na vrhu ti kaže samo uro ampak jbg.. čeprav te na nek način razumem bol zanimivo je ustvarjat sam in naštuderat kaj "novega" oz drugačnega
Drgač pa 18ke so supr sam treba je nujno nižat ker drgač je ko traktor..