edit: prevoženih 44000 km zaenkrat nič ne ropota.
Megane gt line "blue"
Re: Megane gt line "blue"
hvala
sečnike sem dobil info od tebe torej withcar,filter je vgradni h&r mi je ostal od megana2. spuščen ni o tem bom še odločal. 

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Se vedno mi predvsem razjasnjeno delovanje klime,a na tem avtu vedno dela klima razen ko je ac na off?

tako je.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
To je slaba stvar,na megane 2 je bilo to bolj reseno.
Potem klima tudi greje?
Potem klima tudi greje?

Sploh ni potrebe po izklapljanju klime. Daš na soft auto pa maš mir
pa še odrosi se hitrejš
Ogreje ti pa tolk kot maš temperaturo nastavljeno.
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Se nekaj,ce imam ventilacijo npr. Na 22° in ne na Avto klima skoz deluje. Ce imam na auto in 22° se klime izklopi ko doseze notranjost kabine v 22° ??

nevem kako deluje, vem samo pač da temperaturo vzdržuje tako kot je nastavljena. če se pa kompresor izklaplja pa nebi vedel. jaz mam večinoma na soft in temperaturo med 21 in 23.
Bo potrbno raziskat me res zanima kaj in kako deluje,ker dvomim da kompresor skozi deluje.

Kompresor ne deluje non stop. Se po potrebi vklaplja. Meni je pa ta klica cist jasna in preprosta. Ko mas na 22 to temperaturo vzdrzuje odvisno kako je tunaj in po potrebi pac klima deluje.Samo ventilacija pa dela ko je ac off. Lp
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Zelo lep le blato mu čisto nič ne paše, privošči mu kakšno fotko na lepšem terenu 
Hvala,ja delam na tem slikam in iscem dober ambient. Ko bodo posnete jih objavim. 

hhhh
v ventilatorju kabine se pojavil zvok,sliši se kot da bi nekaj po veternicah ropotalo. mogoče kakšen list,iglica... povzroča ta glas ali je ventilator hin

kako bo pa veja prišla čez filter?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC