Clio RSi Slovenian open No. 64, by Storž

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Storz
Kraj: Vrhnika oz tm okol

Re: Clio Slovenian open No. 64, by Storž

Odgovor Napisal/-a Storz »

Da nov tole cist umrl.

Neki se dela sicer masino cakam ze cca 3 tedne tko da ja..
Blok sm pobarvov in je zgledov tkole:
Slika
Slika

Nalozen za transport do mehankrja..
Slika

Prejsn vikend smo ga mal razmigal in sicer smo sli en road trip cez jezersko do logarske pa potem do kamnik in nazaj..
V druzbi starejsga soseda
Slika
Slika

Potem smo kupil se 182cup
fedre in sicer levi so original 1.4 potem so 182cup in v-max-3cm za ventilarja(se prodajajo ce kdo rab gre tud na obicnga clia)
Slika

In ker je cs za zamenjavo gum smo mal probaval kaj iz zaloge najbl pase na avto :p

Probal smo tele gume od "voza" mogoce ce bi bla druga barva bi blo bols sam kera barva? bela?
Slika
Potem smo probal se OZ katere mam samo 3 tko, da je treba se eno nekje dobit ampak so rahlo problematicne ker so precej mehke.
Slika
Potem smo sprobal se 18ke
Slika
Slika
Ampak je rahu problem ker negrejo gor pa tud zna bit, da
malenkost prevec iz pot blatnikov gledajo tko, da nevem ce bi slo cez homologacijo :p
Potem vrjanta so se speedline
Slika

Zdej pa nevem kaj nataknt? Prve jeklenke bi blo lepo pobarvat ker so rahlo zrustanepa na drugo barvo ker s crno zgleda grozn.ampak so vec kukr 1 kg lazje od alu.
Pri ozjkah mi ena manka sicer vem za eno ampak nevem kok bi dec hotu met (treba it prasat) pa se povrh usga so precej mehke..
Potem so pa se speedlinke katere je treba pa tud obnovit ker se barva lusc ampak so trde... tko da pr usakih je neki :p
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Pust ta zelene...od vseh gornjih mu še najbl pašejo. :wink:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
Storz

ja sam problem je jer so 14pa 165 sirine kar je za v sneg supr za suh pa topu asvalt pa ne ker nedrzi nic ker je zimska guma.

Grem dons prasat ce mi da tisto feltno za 20 pa grejo ozjke gor zacasno pol pa kj druzga.. je pa tud neki zelene barve se ustal mogoce bi blo za pobarvat jeklenke al pa ce jih sam v temel vrzem pa je to to bojo pac bele oz sivkaste ker crne nepasejo sploh al pa ksna druga barva
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Menjam ene take Speedline k jih maš, za une Vmaxx fedre če si za?

Evo pa še zbirat ne rabiš, ker maš 4 barve :P

Slika
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Storz

hehe ja tud to vrjanto sm ze gruntu al pa na en stran eno barvo na drugi pa drugo

am menjov nebi ker mam ze tko tumac feltn doma morm ksne prodt oz idin ksna ultralegera pride v postev.. drgac pa fedre dam za 75€ novi so bli 80 so bli pa 1x zmonterani ampak je biv avto sam natla postavlen in toje blo to
Uporabniški avatar
sanchy*

Odgovor Napisal/-a sanchy* »

18ke kr fajn pašejo :P sam jutr grejo že na moj avtek :P tko da, no go!! :)
Uporabniški avatar
Storz

Evo se mau vec plastidipa na avtu hehe
Slika
Uporabniški avatar
Storz

Gospod Boziček je biv lansko leto bl bogi in je zto letos prcej prej prnesu darila :P

Najprej učerej končno sestavlena mašina ( čakov cca 1 mesec ):P slikano bol na hitro ko se jo spravm dodatno okrasit bo kakšna slika več..

Slika

No potem pa dons pridem domov odprem garažo in na mizi me čaka en ogromn paket :P (sori za obrneno sliko :P )

Slika

No pol itak sm se takoj lotu zadevo odpret :P

Slika

Slika

in mal za primerjavo..

Slika

Zadni amortizer je od expresa s povečano nosilnostjo.. drugač original je precej tanši..

Dons sm že naroču ležaje in gume za navrh amortizerjov jutri grem iskat pa še ene 2 pixne plastidipa da grejo v cenzurerano črno barvo :P (čeprov mi je kr mau škoda ker so tok lepi)
Uporabniški avatar
Katrca21

Odgovor Napisal/-a Katrca21 »

Lepi bonbončki. Čez vikend če bo zmontirano se kej oglas, da vidim kako se pelje.

Sem se te usmilu, da se ne boš sam pogovarjal, kot vidim je ta forum bolj za feltne menat, pa servise :lol:
Uporabniški avatar
Storz

Hehe ja kukr kaze zadne case je res tko servisi pa eno sezono stare feltne pa "cipsit" podvozje to jee se zanimiv...

drgac pa za vikend dvomm da bo ze zmonteran ker bo treba lezaje v povosovini menat pa roke obnovit razn ce bo vargalant to jutr dobavu pa postimov
Uporabniški avatar
sanchy*

Odgovor Napisal/-a sanchy* »

A si fouš??! K****
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Dej mi zmeri kolk je razmak med centroma lukenj zadnjih amortizerjev :wink: Jutri dobim od Viarouge, ki delajo sami ohišja, pa me zanima če je ker razlike. So inverted monotube?
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Kmetek, če rabš, mamo sprednje b6 od Clio II. En je spustu, pa eni majstri so že neki "popravljal" tko da na Bilstein servis jih ne bojo uzel. Dam za par evričev, drgač grejo pa v smeti.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Storz

Mal težka bo zmert ker so že na avtu :P So pa krajši od originnala.. ob prilki ko bom kej črov tm spodej jih dol vzamem pa zmerm..
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

@Drmo: ene take "mal za obnovit", ki so jih že eni "majstri" prej in jih Bilstein noče že imam :wink: Gr.A jim je ime in so bli 300€. No, še zmer pa bodo lep okrasek in precej cenejši od kakšne Picasove slike.
Včeraj dobil Viarouge sport, tako da...

@storz: No daj mi zmeri ob priliki, moji so 348mm. Sej daš samo kolo dol, dvigneš avto in zmeriš. mm gor al pa dol :wink:
Odgovori