Iščem ugodnega Avtoličarja iz Celja ali okolice. Prebarvati bi bilo treba sovoznikova leva sprednja vrata črne barve ker so podrsana in niso deformirana. Kakšna bi bila okvirna cena?
Dokler se ne bo videlo, kaj se bo delalo, je nemogoče govoriti o cenah. Preverite pri lokalnem ličarju, ali pa slikco na forum, pa bo mogoče lažje oceniti.
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
Fan napisal/-a:Dokler se ne bo videlo, kaj se bo delalo, je nemogoče govoriti o cenah. Preverite pri lokalnem ličarju, ali pa slikco na forum, pa bo mogoče lažje oceniti.
Potem pa kakšna bi bila okvirna cena, da se cela vrata na novo pobarvajo z metalik črno barvo?
Gregorijus napisal/-a:100€ ti je okvirna cena ce ni potrebnih kleparskih posegov.
Lp
Hvala za odgovor. Zdaj mam pa še zadnje vprašanje. Nameravam prodati avto pri avtotrgovini ki prodaja rabljene avtomobile. Zanima me kakšna bi bila sprejemljiva cena za avto ki bi mi jo ponudila avtotrgovina za avto ki je vreden 5000€? Avto brez napak in malo kilometri.