Megane Gt-line
Re: Megane Gt-line
Bel okvir ti ne pase na bel avto. Crnega in reseno.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
Zajebal si, ker nisi prej tablice malo ukrivil...najprej tablico prilagodi krivini odbijača in šele nato na novo zalepi trak in ne boš rabil nikoli nič popravljat.
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Citroen C2 1.6 16v VTS 2008 (88000km)
Twingo 1.2 2001 (121000km)
spredaj na črni podlagi mam belega, zadaj pa črnega. Ti poven da je spredaj svetovno izpadlo.zakumi napisal/-a:Bel okvir ti ne pase na bel avto. Crnega in reseno.
Ja res je tablic nisem dodatno ukrivil.... Upognjena je malo bila kolikor se je vlegla v okvirju...
Ko sem ze napisal sem se spomnil da je spredaj crno. Mogoce pa res pase.
Mogoce pa krom okvirji.
Mogoce pa krom okvirji.

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
krom zelo pasejo na očetovo črno laguno, na belega pa nikakor. sem probal.
Kot že rečeno, tablico je treba malenkost ukrivit, pa osebno bi se tega lotil pri malo bolj spomladanskih temp. ali pa v topli garaži.UrosJ napisal/-a:Jaz sem kupil v merkurji tessa outdoor pa sem jo danes spredno že popravljal oz sem jo že nazaj zraven pritisko ob straneh. Pa sem podlago očistil in vse tak da je bilo vse čisto z tablico vred. Mislmi da bom dal nazaj kar bel okvir gor v kratkem.
Zadeva drugače drži še preveč močno.
Sem nekaj pregledoval slike in našel nekaj od mojega prvega avta 
Ko sem ga dobil je bil v takšnem stanju

Nato so sledile spremembe

Prodan je bil z skoraj 100k km, avto je bil bomba za tisti čas...
Motor je bil 1.4hdi 90ps no... na koncu je imel 120ps in 300Nm navora.
Avto je letel ko hodič, v dežju je bila prva druga pa zmes še tretja neuporabna če si gas stisnil do konca.
Končna se je po števcu ustavila na 202
Koliko sem se v tem avtu spresmejal drugim se v nobenem drugem nisem.
Čipan je bil nekje 55k km in do prodaje ni šlo nič narobe. V prtljažniku je bil montiran sub in 2 ojačevalca
MOtilo me je edino da je bil spredaj abnormalno nizek napram drugim in sem 4x popravljal to plastiko na odbijaču.
Nato sem ga pa zamenjal za megana 2 grandtour.
Avto tu pa tam še vidim na cesti , je pa bil kasneje, ko je bil prodan spredaj karamboliran.
Ko sem ga dobil je bil v takšnem stanju

Nato so sledile spremembe

Prodan je bil z skoraj 100k km, avto je bil bomba za tisti čas...
Motor je bil 1.4hdi 90ps no... na koncu je imel 120ps in 300Nm navora.
Avto je letel ko hodič, v dežju je bila prva druga pa zmes še tretja neuporabna če si gas stisnil do konca.
Končna se je po števcu ustavila na 202
Koliko sem se v tem avtu spresmejal drugim se v nobenem drugem nisem.
Nato sem ga pa zamenjal za megana 2 grandtour.
Avto tu pa tam še vidim na cesti , je pa bil kasneje, ko je bil prodan spredaj karamboliran.
Zadnjič spremenil UrosJ, dne 05 Mar 2014, 12:53, skupaj popravljeno 2 krat.
Uaaau
. Svetoven
. V takem rdečem 1.4HDi sem avtošolo delal
.
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
kaksne feltne pa so to gor?17ke?
se spomnes morda dimenzij feltn (usaj et-ja) in dimenzij gum?
hvala
se spomnes morda dimenzij feltn (usaj et-ja) in dimenzij gum?
hvala
All glory is fleeting
Feltne so bile 16 col širine 7j. Et pa se ne spomnim vec ampak mislim da nekje od 20 do 30... Nevem. znamka je bila plw modela pa nevem vec. Poglej na netu. Samo dvomim da se jih da dobit ,to je ze 6 let nazaj. Gume so pa bile 195-50-16. vem samo to da sem jih tisti cas prodal za dobrih 600€ zraven k avtu.
Lepi limun.
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (29000km)
Pri predelavi ozvočenja si menjal samo radio ali si še kaj drugega menjal? Ker na parih prvih straneh ne odpira slik. Sam bom tudi dal predelati ozvočenje v svojem meganu.
Ali si potem kaj rešil s samim displejem?
Felge sedejo na ta avto kot ata na mamo
Ali si potem kaj rešil s samim displejem?
Felge sedejo na ta avto kot ata na mamo
pozdravljen,
poleg radia sem menjal se komplet zvocnike, namestil sem tudi izolacijo, v prtljazniku je sub in 2 ojacevalca. vse od ground zero serije radioactive.
z displejem nisem resil nic ker enostavno ne vejo naredit nic, sem se pa navadil na tisti renault napis in me ne moti vec.
ja za felne pa komaj cakam da jih dam spet nazaj.
Zakaj pa bos meu 3 ojacevalce?? saj so ane?? lp
poleg radia sem menjal se komplet zvocnike, namestil sem tudi izolacijo, v prtljazniku je sub in 2 ojacevalca. vse od ground zero serije radioactive.
z displejem nisem resil nic ker enostavno ne vejo naredit nic, sem se pa navadil na tisti renault napis in me ne moti vec.
ja za felne pa komaj cakam da jih dam spet nazaj.
Zakaj pa bos meu 3 ojacevalce?? saj so ane?? lp
Wofer bo gnal 1 kanalc, sprednji sistem bo 3 way aktiva preko pxa h 701, 2x16 na vrata, v stebričke gejo pa midi 10 plus TW. Zato rabim 3 ojacevalce, edn je mono blok, edn je 2 kanalc, edn pa 4 kanalc.
imaš kaj slik od predelave?
imaš kaj slik od predelave?
Pozdravljeni,
Dečki vprašanje,
Zanima me informativno koliko me bo koštal servis. V ponedeljek ga peljem na 3 servis, 41k km. Menjalo se bo vse filtre in olje. In pod garancijo pogledalo , ker imam občutek da en šponar malo cvili oz. brni ko se segreje, in zmes se spet tisto cviljenje sliši za katero sem decebmra hodil pa se jim ni dalo porihtat oz. ugotovit kaj je. Tak da bodo zdaj fajn pogledali, pa magari mi dajo nov mikrojermen gor in šponer.
lp
Dečki vprašanje,
Zanima me informativno koliko me bo koštal servis. V ponedeljek ga peljem na 3 servis, 41k km. Menjalo se bo vse filtre in olje. In pod garancijo pogledalo , ker imam občutek da en šponar malo cvili oz. brni ko se segreje, in zmes se spet tisto cviljenje sliši za katero sem decebmra hodil pa se jim ni dalo porihtat oz. ugotovit kaj je. Tak da bodo zdaj fajn pogledali, pa magari mi dajo nov mikrojermen gor in šponer.
lp