Vgradnja original navigacije v Scenica 2007 letnik

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
iiyama1
Kraj: Ljubljana

Vgradnja original navigacije v Scenica 2007 letnik

Odgovor Napisal/-a iiyama1 »

Pozdravljeni. Danes sem dobil preblisk da bi si vgradil original navigacijo v svojga scenica. Od zbitega bi nabavil display in vse kar je potrebno ter cd za pod sopotnikov sedež.... Zanima pa me kok je dela s tem, kaj od komponent moram vzeti iz razbitega da bo vse skupaj delalo? Ali ima kdo s tem projektom že izkušnje? Hvala za vsako info, pomoč,... karkoli.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
garfildd
Kraj: Kamnik

Re: Vgradnja original navigacije v Scenica 2007 letnik

Odgovor Napisal/-a garfildd »

Živjo,

vidim da ti ni še noben odgovarjal, kljub temu da je Renault forum :roll:

Enak preblisk sem imel jaz za Laguno 2, vendar je zadeva zahtevala prevelik poseg in tudi nobenega
nisem našel da bi imel kakšne izkušnje in to naredil...

Prvi in največji problem je napeljava, kljub temu da imam Initiale opremo, v napeljavi ni priklopov za navigacijo, ne za ekran, ne za GPS enoto in tipkovnico....

Rešitev bi bila, da bi prenesel še komplet napeljavo iz drugega vozila ki je imelo navigacijo, vendar
ni nujno da bi napeljava pasala, saj se lahko razlikuje glede na tip motorja in leto proizvodnje.
Poleg tega pa podreti celo armaturo in vse do motorja/računalnika...

Prvo kar moraš preveriti je ali tvoj avto ima priključke za navigacijo, če jih ima, potem ne vidim velike težave da se tega ne bi lotil.

l.p.
Laguna 2009 4control 2.0Dci <- Laguna Initiale 2006 2.0DCi <- Laguna 2002 Privilege 1.9Dci
Odgovori