Kvalitetni DVD-R !

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
FRooTEG

Kvalitetni DVD-R !

Odgovor Napisal/-a FRooTEG »

Zanima me, ce mate izkusnje, kateri DVD-R so kvalitetni !
Ali drugace, kako prepoznat kvalitetn DVD-R ! Cena ni huda omejitev, ker se gre za arhivo filmov! Ne neki divxi potegjeni dol z neta, ampak druzinski filmi e.t.c. ... priceless :)

LP FRooT !
vesolc
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a vesolc »

Verbatim
SanSan

Odgovor Napisal/-a SanSan »

vesolc napisal/-a:Verbatim
Se strinjam. Na oko pa nebos bogo ocenit kvalitete dvd medija. Vecina proizvodov na trgu je crap tak da pazi. Vazen je pa predvsem proizvajalec plosckov in ne firma ki svoje ime gor natisne. Sem pa zal ze pozabo kteri proizvajalec je najboljsi.
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

http://www.flashman.dsl.pipex.com/DVD_Charts.htm

http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_med ... age_5.html

Ce pa gre res za hudo pomembne zadeve in ti ni skoda par jurjev, pa kupi se en trdi disk, naredi backup isoje in ga lepo shrani na suh prostor s konstantno sobno temperaturo, z cim manj vlage in tresljaji!

Lp
Zadnjič spremenil birkoff, dne 07 Apr 2005, 13:16, skupaj popravljeno 1 krat.
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

vesolc napisal/-a:Verbatim
tocno tko!
Uporabniški avatar
seat
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a seat »

Jst ze skor eno leto uporabljam verbatim in sem z njimi zloooo zadovoljen sm pa tut TDK ze mel pa mi tut vredi sluzijo ampak tko je enim snemalcem so ljubsi eni mediji s5 drugim drugi tko da ce ti denar ni ovira pol priporocam verbatim vseen al je DVD-R al pa DVD+R men delajo vsi super pa tut na vseh 4 snemalcih ki sem jih zamenju so mi edino verbatim delali BP
nicedj

Odgovor Napisal/-a nicedj »

:mad: KAKO PREPOZNATI KVALITETE DVD-R :mad:

Preden kupite dvd-je je najbolje, da se odlocite za eno firmo in naredite nekaj testov. Odpravi se v najblizjo trgovino s cd-ji in si nabavi en DVD-R ali DVD+R. Ko prides domov vzami posodo, ki naj bo vecja kot cd, v posodo nalij 0,5dcl bencina, 0,5dcl vode in 1dcl jagodne vodke, ce zelis se lepsi okus dodaj malo kumine. Cd pusti v posodi cca. 10min, ce je cd po 10minutah se vedno zapisljiv potem je prestal prvi test: CASOVNO VZDRZLJIVOST. Drugi test je moznost razpada cd-ja ob visoih vrtljajih, tukaj govorimo o 4x hitrosti in vec. Cd zmontirajte na tako imenovano silkerco, oziroma lakserco. pritisnite na poln gas in pokosite cca. 10 m~2 travce. ce je cd po tem dogodku se vedno berljiv je cd opravil vse teste. Zelim vam veliko uspesnih testiranj DVD cd-jev.

LP, Extreme PC HELP-er

:twisted: :twisted: :oops:
Žažko
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Žažko »

Model tebe cufa!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Hehe nicedj, se kaksen nasvet 8)
Uporabniški avatar
seat
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a seat »

nicedj teb pa res ampak res dogaja sam v napacno stran mislim loooooool clovk lepo vprasa ti pa z takim testom uletis pa si ti ze sploh vidu kaki je cd al dvd al si se kr na disketah 1,44mb :D:D
fack ej sm skor z stola padu k sem tvoj recept za test prebral :D:D
lej za vse Verbatim diske ni vazno al + al minus NEC-avi pekaci zanesljivo odlicno pecejo tut obstojni so kr prvi primerek mam doma str cca2 leti in se zj na testu v nerotu dosezem zavidljivo hitrost prenosa tko da jst jih bom skoz uporablju tut v avtu mi verbatime najhitrej prebere za ostale pekace nevem ampak kombinacija NEC+Verbatim ocitno klapa vredi so far so good
Odgovori